Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się o nią

Polecane posty

Gość gość

Mam w klasie Koreanke, ale biedną. Nie jest brzydka, ale zaniedbana. Biednie się ubiera, czasem nosi jakieś naprawde dziwne, stare ciuchy. Jest cicha, mało odzywa się, ma dziwny akcent wiadomo, a to też niektórym przeszkadza niestety spuszcza wzrok gdy się na nią spojrzy. Niektórzy strasznie jej dokuczali, przezywali ją czajna albo wulgarnie od jej imienia, bo jej imię trochę przypomina jedno z polskich wulgarnych słów. Popychają, biją, jak coś je to się jej czepiają, że śmierdzi. W tamtym tygodniu we wtorek siedziała i jadła tuńczyka z puszki łyżeczką i jeden de(bil zaczął to głupio komentować i jej dokuczać. Nie reagowała to wyrwał jej puszkę i wywalił jej całego tuńczyka, który został w puszcze na włosy. Wstała i poszła, nawrzeszczałam na tego kre(tyna, podbiegłam do niej, niestety niezby chciała rozmawiać, miała łzy w oczach, powiedziała tylko, że musi wrócić do domu i poszła do domu. No i do dziś nie zjawiła się w szkole... A wcześniej nie opuszczała. Nie wiem co z nią, martwię się... Wiem gdzie pracuje jej mama, ale ogólnie jej rodzice są trochę dziwni, niezbyt mili. Myslicie, że pójście do niej i wypytanie jej to dobry pomysł?

Gość gość
Hmm mysle ze nie jest to zły pomysł .

Gość Radio ZET
Ja pilnie strzegę tajnych miejsc Nie znaczy, że usypiam ciało I nie wiem co to znaczy stres Gdy wyje alarm Ja mocna jestem w większość gier I daję radę w trudnych sprawach I z bardzo niebezpiecznych scen wychodzę cała,cało Hello Hello Nie jestem Jane ! Hello Hello Nie musisz kochać mnie ! Hello Hello Nie jestem Jane ! Hello Hello Nie musisz kochać mnie jak nie chcesz ! lol! Potrafię słuchać kiedy ktoś Coś z sensem może mi powiedzieć A zawsze mnie ogarnia złość Gdy mówi o tym o czym nie wie Nie lubię gdy tracimy czas I na konkrety zawsze czekam I nie mów, że się martwisz o nas Martw się o siebie a ja znikam Hello Hello Nie jestem Jane! Hello Hello Nie musisz kochać mnie! Hello Hello Nie jestem Jane! Hello Hello Nie musisz kochać mnie jak nie chcesz! Nigdy do mnie nie mów tak Nigdy do mnie nie mów tak Nigdy więcej Nigdy więcej Nigdy więcej nie mów tak Nigdy do mnie nie mów tak Nigdy do mnie nie mów tak Nigdy więcej Nigdy więcej Nigdy więcej! Hello Hello Nie jestem Jane ! Hello Hello Nie musisz kochać mnie ! Hello Hello Nie jestem Jane ! Hello Hello Nie musisz kochać mnie jak nie chcesz !

Gość gość
to bardzo mile z Twojej strony :) nie masz do niej nr tel? ma ona w ogole np internet? jakies konta na portalach spolecznosciowych?

Gość gość
internet czy ma to nie wiem, nie byłam u niej w domu, facebooka na pewno nie ma i nr tel też niestety nie mam. Więc jak coś to pozostaje mi iść do jej mamy, ale trochę się obawiam czy jej mama pozytywnie to odbierze i wgl...

Gość gość
moze porozmawiaj z wychowawca?