Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zajsc w ciaze czy isc po tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie bylam u gina, ale mniejsza o to, chcialabym miec zdrowe dziecko a boje sie antykoncpecji, gadalam o tym z chlopakiem - ze leki bede brac jak juz urodze chociaz jedno dziecko...boje sie,ze potem nie zajde..poki co uzywamy prezerwatyw, ale to mi nie bardzo odpowiada

wiesz, że większość ludzi nie ma absolutnie żadnego problemu z zajściem w ciąże po tabletkach i nie istnieje związek między tabletkami anty i bezpłodnością?

Gość gość
ha ha myslenie ze sredniowiecza :p ile masz lat dziewczynko?? pewnie ze wsi jestes? :p zobacz ile kobiet bierze tabsy i ile ma dzieci!

Gość gość
ciekawe ile tych bachorw laduje potem w centrum zdrowia dziecka i innych :O a jakos dzieci z wpadki zawsze rodza sie silne i zdrowe :)

Gość gość
szczególnie na dziale staraczki widac jak latwo zajsc w ciaze po tabsach :D

Gość gość
taa jestem wsi uposledzona itp bo przeciez hormony to samo zdrowie :) witaminy suplement diety :) nie ma co pelikanico co zamieszkuje wielkie miasto i jest dumna radomszczanka albo inna nioska trujaca sie lekami latami dla swojego pana :O

Gość gość
ja zaszlam biorac tabsy :p dziecko jest zdrowe urodzlo sie 4.3kg :p silne tez jest a jak daje nam popalic, iniestety czynnikiem warunkujacym problemy z plodnoscia sa dzis nie tabsy a to co serwuja nam w jedzeniu i powietrzu, hormony podawane zwierzetom, modyfikowane genetycznie i pedzone warzywa :/ szkoda gadac

zauważ, że wiele osób po prostu nie może zajść w ciąże czy to biorąc tabletki czy nie.

Gość gość
nic nie est dzis zdrowe wiesniaro! ani jedzenie ani powietrze ani woda! ziemia to skladownia zanieczyszczen, wiec mieszkajac w brudzie i nie odwiedzajac ginekol jest wieksze prawdop urodzenia uosledzonego dziecka niz jak sie dba o siebie i zyje w czystosci

Gość gość
HAHAHAHA :D Ała, Twoja głupota sprawiła, że boli mnie brzuch ze śmiechu!

Gość gość
brzuch ze smiechu nie moze bolec chyba bedzies zmiec sraczke :p lepiej uwazaj :p

Gość O Sama
tabsy hmm zalezy jak dlugo bierzesz :p ja mam kuzynke ktora po odstawieniu zaszla w ciaze blizniacza wiec calkiem odwrotnie :p

Gość gość
mam regularny okres, dlatego nie chodzilam do lekarza, nie widzialam powodu, a boje sie tycia po tabletkach i problemow z krwia (juz ma problemy z krzepliwoscia)

Gość O Sama
a masz nad czy niedokrzepliwosc?

Gość vegeLife
Chcesz mieć dziecko ale nigdy nie byłaś u gina, żeby zobaczyć jak Twoje zdrowie? Nie chodzisz na badania kontrolne. I boisz się, że to antykoncepcja a nie Twoja beztroska w kwestii zdrowia intymnego może doprowadzić do bezpłodności? Wiesz, że od połowy zeszłego stulecia tabletki hormonalne się zmieniły? Dawki hormonów są niewielkie a dzięki badaniom dobiera się najlepsze dla Twojego organizmu? A jeśli cokolwiek jest nie tak to się tabletki zmienia? Tylko fakt - trzeba iść do dobrego lekarza, żeby zlecił badania, przeprowadził wywiad i dopiero na tej podstawie przepisał leki. Skąd Ty się urwałaś?

Gość gość
blizniakow to bym nie chciala :P tylko czy warto brac kilka miesiecy? chce zajsc jakos niedlugo, nie wiem dokladnie kiedy...czy przed zajsciem powinnam isc do ginekologa?

Gość gość
ojej nie wiem? niedawno mialam badania krwi a tam cos sie z iloscia nie zgadzalo, nie pamietam czy za duzo czy zamlo...kiedys nie bylo ginekologw a dzieci sie rodzily :P no i przytycia w ciazy sie nie boje, bo to naturalne :)

jesteś tak zorientowana w temacie własnego zdrowia, płodności, ciąży i macierzyństwa, że nie zdziwiłoby mnie gdybyś karmiła dziecko ze złej strony....

Gość gość
31 a co :p

Gość vegeLife
Wiesz jaka kiedyś była śmiertelność przy porodach naturalnych? jakie były powikłania? Jak wiele dzieci umierało? I jaka była średnia długość życia? Na jakim Ty świecie żyjesz? Ile Ty masz lat, że masz takie podejście do ginekologa? Naprawdę nie rozumiem jak - w XXI wieku, w podobno cywilizowanym kraju - trafiają się takie zacofane okazy.

Gość gość
nie piersia karmic nie będę ...

Gość gość
21 , zle wcisnelan... no a w takiej Afryce babki maja po 8 dzieci i watpie ,ze chodza na badania kontrolne i biora kwas foliowy

Gość vegeLife
Moorland też tak myślę.

Gość O Sama
czy przed zajsciem isc do ginekologa :p a jak sie okaze ze nie mozesz miec? albo ze cos jest nie tak? ze masz np PCO albo niedroznosc ? testy i jeszcze raz testy to ze nie sypialas z kims wczesniej nie znaczy ze nie masz isc do ginekologa!!! zaniedbalas sie pdo tym wzgledem moja droga niestety, jesli masz niedokrzepliwosc zator ci nie grozny jesli odwrotnie lekarz zaleci badania

Gość gość
sypialam , ale w zabeczeniu, jakby sie okazalo,ze jestem bezplodna to chyba bym sie zabila, dlatego wole nie isc do lekarza

Gość O Sama
jesli masz PCO lub niedroznosc i nie birezesz zadnych lekow to sama do tego doprowadzasz, pewne rzeczy mozna leczyc i jesli bedzie cos nie tak to podziekujesz tylko i wylacznie sobie gratuluje za inteligentne podejscie, raczej poczekaj z tym dzieckiem bo nawet sama nie potrafisz o siebie zadbac

Gość gość
po prostu wole probowac niz dowidziec sie czegfos takiego..zreszta mam normalnie okresy i dni plodne :)