Gość ona96 Napisano Listopad 22, 2013 Hej, Zacznę od początku. Mam 17 lat. Od sierpnia spotykam się z pewnym chłopakiem, straszym o rok. Kocham go i znaczy dla mnie bardzo dużo. Zaprzyjaźniłam się również z jego znajomymi i tworzymy świetną paczkę, a raczej tworzyliśmy. Parę dni temu doszło do dość niewygodnej sytuacji. Do naszej paczki należy chłopak, Paweł. Od kiedy go poznałam, było dla mnie jasne, że jest gejem. Ruchy, wieczny brak dziewczyny, lubowanie się w towarzystwie bardziej żeńskim niż męskim. Pomagał mi nawet w kupnie sukienki na połowinki! Polubiłam go bardzo i stał się moim powiernikiem. Mój chłopak, jak i reszta paczki również postrzegali go, jako osobę homoseksualną, a Paweł też tego nigdy nie ukrywał. W tamtym tygodniu posprzeczałam się w szkolę z chłopakiem i wybiegłam z klasy. A za mną wyszedł Paweł, mój przyjaciel. I wtedy stało coś, czego się nie spodziewałam. Paweł, który od początku był dla mnie gejem i osobą niezainteresowaną kobietami pocałował mnie. Z uczuciem. A potem powiedział, że marzył o tym od dawna. Poczułam się urażona i oszukana. Niestety całe zajście widział nasz kumpel i powiedział mojemu chłopakowi, który teraz bardzo źle traktuje Pawła. Nie wiem, co z tym zrobić. Chciałabym, żeby było, jak dawniej! Tymczasem mój chłopak źle traktuje mojego przyjaciela, który tak naprawdę nie jest gejem, a podkochuję się we mnie! Co zrobić? Czy to się kiedyś wyprostuje? Kocham mojego chłopaka, on mnie też, tylko nie potrafię znieść tego, jak niszczy Pawła przy każdej okazji! Macie jakieś rady? Liczę na pomoc, słowo pocieszenia i zrozumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach