Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syberia1996

Jak przkonac chlopaka zeby spedzil ze mna sylwestra

Polecane posty

Gość Syberia1996

Witam. Jestem ze swoim chłopakiem już prawie 3 lata, jest to związek na odległość. Ale pojawiły się problemy odnośnienie sylwestra. Jeszcze, ani jednego nie spędzaliśmy razem, pierwszy nasz sylwester ja nie mogłam, rok temu chciałam, ale On nie chciał i teraz jest to samo, mówi mi, że on swoje plany będzie znał dopiero 29/30 grudnia, a wtedy już razem napewno nie spędzimy, bo musimy jakiś hotel załatwić. Mówi mi, że sylwester we dwójkę to nie impreza itd. A ja czuje, że jak znów nie spędzę go z nim to poprostu się rozstaniemy, bo ostatniego sylwestra naprawdę bardzo przeżyłam, siedziałam sama w domu, bo do końca liczyłam, że on zmieni zdanie. Ogólnie wydaje mi się, że mnie kocha, ale ten sylwester mnie dobija... Jeśli to się na coś przyda to ja mam 17 lat on 21. Bardzo proszę o jakieś rady, bo nie wyobrażam sobie kolejnego sylwestra bez niego....

Gość gość
Olej go on cos kombinuje a moze jakas ma. Ja bym sobie poszukala innego chlopaka hotel zamowila,i przede wszystkim dobrze bym sie zabezpieczyla zawczasu,a o nim bym zapomniala jak nawet jeszcze cie nie pukal to daj sobie spokoj z nim,przeciez to nie jeden chlopak na koli ziemskiej.

Gość gość
Może daj mu się pomasować po klacie

Gość gość
A jeśli razem to dlaczego musicie spędzać sylwestra tylko we dwoje? Czy on Cię nie może po prostu uwzględnić w swoich planach (tj. razem pójdziecie na imprezę)?

Gość gość
powieś się w sylwestra :) Najlepsze rozwiązanie.. lektury czytać won

Gość Syberia1996
Jak napisałam wyżej jesteśmy w związku na odległość, ja nie znam jego znajomych on moich, nie jest łatwo mi go zostawić przez to, mimo że bardzo mnie to rani...

Gość gość
Nie to nie, zabaw się (z) innym.

Gość morgo
To proponuje Ci sylwestra ze mna tylko daj namiary na siebie, zapewnia Ci wszystko poczujesz sie kobieta przy mnie napewno wywiaze sie z obowiasku mezczyzny

Gość gość
A ja czuje, że jak znów nie spędzę go z nim to poprostu się rozstaniemy, bo ostatniego sylwestra naprawdę bardzo przeżyłam, siedziałam sama w domu, bo do końca liczyłam, że on zmieni zdanie. xxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha!!!! ale idiotka!!! facet się świetnie bawi bez niej a ta siedzi w sylwestra sama w domu i płacze! - gdzie masz mózg głupia dziewucho???

Gość gość
Jeżeli masz się rozstać z powodu głupiej imprezy to rzeczywiście go zostaw bo pustak jesteś i zj***esz mu życie :D

Gość gość
Pustak nie jest jeśli są parą, ale naiwna. Myślisz, że co on tam robi sam, że nie chce cię zaprosić?

Gość Lola rennt
Tak wyglądają związki na odległość niedojrzałych ludzi ;) On ma Ciebie "na zapas" jak nie będzie miał co robić a tak to ma czas dla kumpli :) Zorganizuj sylwestra ze znajomymi i nie licz na niego. Pokaż, że bez niego się świetnie potrafisz bawić. Swoją drogą dlaczego od razu musicie spędzać sylwestra w hotelu, we dwoje? Nie możecie na imprezie u jednej albo drugiej osoby?

Gość Lola rennt
Ale co za problem, że nie znacie swoich znajomych? Wstydzicie się? Idziecie razem, druga osoba pewnie szybko się wkręci, bez przesady :) To TYLKO impreza.

Gość ninka72
Ja bym dała sobie z nim spokój albo załatwiła taktycznie:) Mój chłopak nie chciał kiedyś ze mną jechać na wakacje. Stwierdziłam ze sama pojadę ale nie uwierzył... Dopiero jak zarezerwowałam pokój na http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/krakow/hotel-krakow.htm to stwierdził że jednak ze mną pojedzie:P Pewnie bał się że go zostawię. Faceta trzeba umieć podejść:)

Gość Syberia1996
xxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha!!!! ale idiotka!!! facet się świetnie bawi bez niej a ta siedzi w sylwestra sama w domu i płacze! - gdzie masz mózg głupia dziewucho??? Moze i jestem nawina, ale go kocham i nie mam ochoty bawić się bez niego poprostu... Jeżeli masz się rozstać z powodu głupiej imprezy to rzeczywiście go zostaw bo pustak jesteś i zj***esz mu życie smiech.gif Tylko ze dla mnie to nie jest glupia impreza, bo zrobil to już po raz drugi...

Gość gość
Nie chce z Tobą spędzić Sylwestra we dwoje??? Przetłumaczyc ci z polskiego na nasze? Ma cię w dooooopie!!! Już się rozglądaj za nowym partnerem na Sylwka.