Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczony rozwodem

DLACZEGO ŻONY NIE UMIEJĄ ROZSTAĆ SIĘ Z MĘŻAMI BEZ WOJEN

Polecane posty

Gość zmęczony rozwodem

od ponad 6 lat sama pisała nie mieszkamy razem i byłem złym mezem to po co dreczy zamiast odejść JAK KOGOS KOCHASZ PUŚĆ GO WOLNO -JEŚLI TOBIE PRZEZNACZONY WRÓCI

Gość z pracy slonca
a dlaczego mezowie zamiast powiedziec odchodze graja na dwa fronty poki sie ich z fiutem w garsci nie zlapie?

Gość gość
Wszystko rozbija się o tak wrażliwą sferę jak ludzkie uczucia.To skomplikowany mechanizm.

Gość zmęczony rozwodem
jakie uczucia NIENAWISC -ZAWISC to sa kobiece uczucia

Gość gość
Tylko kobiece ? Bzdura. Ty masz swoje doświadczenia kobiety mają swoje. Dziwne miejsce na wylewani żali. Chyba pomyliłeś działy.

Gość gość
Widocznie kocha meza i nie chce do konca tego rozstania i podniecaja ja klotnie...

Gość gość
kobieta,gdy nie kocha jest OBOJETNA!!!a Twoja nie jest.....

Gość gość
kolejny dowod na to zebym sie nigdy nie zenil fakt, takie cos to raczej na uczuciowym, albo gdzie trzymaj sie, stary :)

Gość gość
p********z jak potrzepany co znaczy nigdy nie będę się żenił ? jeden rozwód nie czyni wiosny

Gość anulf
bo to k***y są i nie umieją przegrywać...

Gość Jestem zimna jak lód uuuu
Ma ci odpuścić bez zemsty?! Byłeś złym mężem więc słusznie cię karze!

mysle, ze to nie zalezy od plci tylko od uosobienia drugiej strony. moja siostra jest obecnie w podobnej sytuacji tylkow druga strone - jej jeszcze obecny maz robi jej pod gorke bo lubi spiecia, a nie ma to nic zwiazanego z uczuciami. a do puszczenia wolno, kiedys slyszalem fajny tekst jak dziecko sie pytalo matki jak zatrzymac przyjaciela kiedy sie go znajdzie. szli plaza i matka wziela na dlonie dwie kupki piaski, na jednej zaczela zaciskac piesc******sek zaczal uciekac boki, czym mocniej sciskala tym wiecej piasku ubywalo az nic nie zostalo. na otwartej dloni byl on wciaz... swietna wizualizacja jak dla mnie i tez sie dobrze odnosi do zwiazkow.

Gość gość
z tym piaskiem to jest cytat z jakiejś głupawej książki dla nastolatek Paulo Coelho 🖐️

mozliwe, to wyhaczone gdzies tam, aczkolwiek sie odnosi calkiem dobrze, chcialbys/chcialabys aby ktos by z toba bo zostal do tego zmuszony? i w druga strone, samemu byc w takiej sytuacji przymuszonym? :) powodzenia :)

Gość gość
bo najgorszy w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz :D

Gość niestała  czytaczka
"Ma ci odpuścić bez zemsty?! Byłeś złym mężem więc słusznie cię karze!" Gratuluję zimna. :) Większej bzdury dawno nie czytałam :D Paulo Coelho nie trawiłam nigdy :O ale przykład z piaskiem jest niezły i można go odnieść do każdej relacji. Autorze powodzenia Wam obojgu. :)