Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balansuje czy nie

zachowanie na imprezie gdzie są granice

Polecane posty

Gość balansuje czy nie

Słuchajcie już dawno się nad tym zastanawiałam a już naprawdę szczególnie podczas ostatniej imprezy. Mam 21 lat, jestem wolna, idąc na imprezę idę się dobrze bawić! alkohol działa na mnie jak... marihuana, mam świetny humor, uśmiecham się, śmieję (wielu mężczyzn przez to do mnie już podchodziło) siedząc przy barze z koleżanką czasem ktoś się przysiądzie i postawi nam drinki albo zaprosi do loży (czy to coś złego?) i kolejna kwestia taniec, gdy idę zatańczyć z nowo poznaną osobą, również dobry humor mnie nie opuszcza, zawsze tańczę coś w rodzaju salsy, samby, dużo obrotów, nie żadne tam macanki, jest to energiczny taniec i chyba zwraca uwagę do tego moje długie do pasa blond włosy gdy się kręcę, no nie wiem ale podczas ostatniej imprezy to już tak się nawet ochroniarze gapili, że zaczęłam się zastanawiać co jest. Dodam jeszcze, że podczas tego tańca, towarzysz wziął mnie na ręce (jak pannę młodą) i zaczął kołować. Czy to jest jakieś nieodpowiednie zachowanie??

Gość gość
jak zostaniesz kiedyś zgwałcona to zobaczysz czy balansowałaś bo akurat do tego łatwa droga. Takie laski same ise proszą jesteś pusta i głupia

Gość balansuje czy nie
a o co ja się proszę? ja się bawię! po to idę na imprezę zakonnico! nigdy się nie zataczam i nigdy z nikim nie wychodzę z klubu! jeszcze pilnuje koleżanek

Gość gość
No raczej uważaj z tym alkoholem byś kiedy nie pożałowała jak coś niefajnego się stanie.

Gość balansuje czy nie
nie piję dużo, piję tak by mieć dobry humor i widzę jak drink jest przygotowywany.

Gość gość
No to jak tak to nie zwracaj na innych uwagi , pilnuj się dbaj o swoje bezpieczeństwo i baw się :)

Gość balansuje czy nie
czyli zachowuję się normalnie wg Ciebie, okej, jeden głos na moją korzyść! :) dzięki :)

Gość gość
takie zachowanie jest okej ja też się tak bawię , uważam,że przegięciem jest jedynie : - całowanie sie z nowo poznanymi typami -macanki - robienie loda w wc, - pojscie do lozka po imprezie z chlopakiem poznanym w klubie

Gość balansuje czy nie
podzielam Twoje zdanie^^ ale mimo to chcę się upewnić, zobaczyć jaki pogląd na takie zachowanie mają osoby trzecie

Gość gość
haha, jakiś człek nie uważa Twojego zachowania za ok to go od zakonnic wyzywasz i twierdzisz że wszystko w porządku bo się "bawisz". Szukasz poklasku czy czego? żalosne :D I to właśnie sugeruje, że jesteś dość pusta

Gość właściwa osoba
nie, nie szukam poklasku, chcę zobaczyć jaki pogląd mają na to osoby trzecie, i proszę o argumenty a nie o same stwierdzenia 'jesteś głupia i pusta' okej skoro tak pytam dlaczego? bo co robię? idę na parkiet czy co, że wypiję drinka

Gość balansuje czy nie
nie, nie szukam poklasku, chcę zobaczyć jaki pogląd mają na to osoby trzecie, i proszę o argumenty a nie o same stwierdzenia 'jesteś głupia i pusta' okej skoro tak pytam dlaczego? bo co robię? idę na parkiet czy co, że wypiję drinka

Gość gość
dajesz d**y pewnie blondyno gupia i ciagniesz palki

Gość balansuje czy nie
tego nie robię :) pisałam już wcześniej co robię a czego nie :)

Gość gość
jasne a czemu niby ochroniarze paczą na cb jak na dziwe? bo dajesz za drinka i ciągniesz za piwko suka blondyna typowa pusta idiotla

Gość gość
jesteś pusta bo się pytasz o ocenę swojej osoby i nie umiesz znieść krytyki tylko zaczynasz atak, a później przechodzisz w tłumaczenie się. zalezy Ci na opinii obcych ludzi co jest samo w sobie komiczne bo równocześnie zapewniasz, ze bawisz się i postępujesz tak jak uważasz za słuszne dodatkowo opis Twojego zachowania świadczy że bardzo zależy na adoracji facetów, niekoniecznie musi do czegoś dochodzić ale mają Cię uwielbiać i bacznie zwracasz na to uwagę ( widzieć w klubie, w wirze zabawy i w tłumie na kogo ochroniarz się patrzy?:D) strzelam, wyłącznie strzelam, że jesteś dodatkowo za bardzo przywiązana do swojego wyglądu. no i nie zrozumiałaś czego się czepiam w poście o poklasku (takie magiczne słowa były użyte "to sugeruje") też można zaliczyć jako argument Zadowolona? PS. i mi się teraz nie tłumacz, problemy dziewczynki łaknącej uwagi aż tak mnie nie interesią

Gość balansuje czy nie
masz jakiś problem ze sobą? :) właśnie zastanawiam się dlaczego się aż tak gapili PODCZAS GDY TAŃCZYŁAM. Tobie już dziękuję zdesperowana osobo za opinię, możesz wsadzić sobie ją w du*pę :) a inteligentniejsze osoby proszę o wyrażenie swojego zadania

Gość gość
inteligentne osoby piszą ci ze jestes dziwą nie mzes ztego zrozumiec? tępota

Gość gość
Niektórzy tylko się za inteligentnych uważają :D co wyznacza tę inteligencję? Wszystko dobrze. Adoracja facetów jest potrzebna i to normalne, że jej chcesz. Inteligentne osoby tego nie potrzebują? ;) chyba ktoś tu jest "inteligentnym" pustym paszczurkiem. Zależy jej na adoracji, więc nie jest pusta. Pusta by była gdyby jej nie zależało.

Gość balansuje czy nie
gdyby Cie nie interesowały MOJE problemy :) nie napisałabyś tutaj w ogóle : ) skąd wiem, że gapili się na mnie ochroniarze - nie mam problemu z wyłapaniem czyjegoś wzroku na sobie, nawet podczas tańca, przywiązuję uwagę do swojego wyglądu i nie uważam tego za defekt. Robię to na co mam ochotę (oczywiście do tych granic) i będę nadal tak robić ale pytam was jak wy to odbieracie, czego tu nie rozumiesz, nie zmienię swojego zachowania bo ktoś nazwie mnie pustą, nie ma mowy :) ale właśnie o to mi chodzi o wyrażenie waszej opinii na takie zachowanie a nie na moją osobowość i bawienie się w psychologa, tego nie potrzebuję :))

Gość gość
Zachowanie normalne, za dużo zakonnic tu zagląda ;)

Gość balansuje czy nie
no właśnie, myślę, że każda kobieta lubi być adorowana i w centrum uwagi, ja też lubię ale nie robię tego zamierzenie, nie tańczę na stole czy na barze, nie zwracam świadomie na siebie uwagi, to samoistnie się dzieje ale nie wiem dlaczego aż tak, że poczułam dyskomfort w pewnym momencie i zaczęłam doszukiwać się przyczyn w moim zachowaniu

Gość gość
przeginasz