Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rąbektajemnicy

to mi przyjaciółka pojechała

Polecane posty

Gość rąbektajemnicy

hej, mam 27lat, od 3lat jestem sama, wcześniej w związku 4lata. Nie wyszło, nie udało nam się, trudno.. od roku spotykam się z facetem. Nie jest to związek, łączy nas tylko seks. Właściwie spotykam się z nim tylko dla seksu, z jego strony też tak wygląda. Nikogo nie krzywdzę, zajmuję się pracą i kolejnymi studiami.. Moja przyjaciółka właśnie spodziewa się drugiego dziecka i mam wrażenie, ze ciągle mnie się czepia. Ze powinnam się wreszcie ustatkowac, że przecież to prawie "k******o". Pokłóciłam się z nia ostro, bo mi to odpowiada, dlaczego mam na siłę szukać faceta, skoro dobrze mi samej? Nie odrzucam myśli, że kiedyś nie wezmę ślubu, itp. Ale póki co, korzystam, bawię się. Z P. spotykam się rok i nie widzę w nim absolutnie partnera na życie. Podoba mi się jego ciało... A przyjaciółka do mnie, że kobiecie nie przystoi, powinnam mieć już dzieci.,.no masakra.. Ona ma już jednego synka, córka w drodze. Jej syn to mój chrzesniak, dużo się nim zajmuję, bo to zresztą lubię. Ale nie wyobrażam sobie siebie jako matki. A ona mi dzisiaj dogryzała od rana, nie wiem, czy ta ciaża tak na nią działa? ;/

Gość solone paluszki
nie ma to jak POjedzdzajace przyjaciolki :)

Gość gość
może zazdrosna jest, ze sama zaciązyła i nic z zycia nie ma tylko dzieciak i pieluchy. a ty możesz robic co chcesz

Gość gość
hihih kolezanka teskni za niezobowiazujacymi r****nkami...sama nie moze to Tobie chce upodlic...co za ku rwa

Gość rąbektajemnicy
znamy się od dzieciństwa.. nie wiem, co jej się stało

Gość gość
może ci zazdrości że jesteś wolna a ona ma już zobowiązania i dzieci i nie może robić wszystkiego na co by miała ochote

Gość gość
też mam 27 lat i dużo dzieciatych znajomych mi tak dogaduje, ale ja się tym nie przejmuję. Nie chcę jeszcze zakładać rodziny.

Gość gość
tak jest z ludćmi, z którymi znamy się od dzieciństwa - priorytety i upodobania się zmieniają. według Ciebie ona wiedzie nudne życie, a według niej Ty rozpustne i... tak się kończą przyjaźnie :)

Gość gość
sama mam dziecko i zazdroszcze ci jak nie wiem co wolności, spokoju, czasu a jesli masz jeszcze wlasne mieszkanie to juz szczyt marzen w tym momencie dla mnie

Gość gość
Olej. Ja mam przyjaciolke z dziecinstwa ktora mieszka z facetem, narazie brak planow na slub. Ja mam meza i dziecko. Nic to nie zmienilo w naszej przyjazni. Mamy 30 lat

Gość gość
bo jesteście na podobnym etapie, dzieli was tylko to, że jedna para jest na razie bezdzietna. a u autorki, ona i jej przyjaciółka są na 2 różnych biegunach :)

Gość Helna
Po kto powie C**prawdę jak nie przyjaciółka. Ona na pewno ma na myśli Twoje dobro. Zna Cię dobrze i może czuje że nie jesteś do końca szczęśliwa

Gość Helna
Bo kto powie Tobie prawdę jak nie przyjaciółka. Ona na pewno ma na myśli Twoje dobro. Zna Cię dobrze i może czuje że nie jesteś do końca szczęśliwa