Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymiana towaru mohito

Polecane posty

Gość gość

wznawiam pytanie: witam, mam mały problem, wczoraj w mohito kupiłam bransoletkę która kosztowała 30zł. w domu kiedy zaczelam sie jej przygladac zauwazylam ze brakuje w niej aż 4 małych kamyczków, niestety nie rzuciło mi się to w oczy w sklepie bo są to drobne kamyczki. może nie robiłabym z tego problemu gdyby nie fakt, że miał to być prezent dla koleżanki. pytanie brzmi, czy wymiana takiego towaru w sklepie mohito jest możliwa? czy nie wmówią mi że sama to zniszczyłam? mam zamiar udać się tam dzisiaj bo musze działać szybko. mam paragon i wszystko co powinno być przy bransoletce. coraz bardziej jestem zawiedziona tym sklepem bo już zdażył mi się zwrot, miała któras z was podobnie? (na paragonie z tyłu zawsze pisze ile czasu jest na to i czy jest to mozliwe ale tym razem mam egzemplarz bez takiej informacji stad moje pytanie), dodam jeszcze ze w regulaminie na stronie nie ma ani słowa o wymianie, jest tylko o zwrocie towaru. dziekuje z góry za odpowiedzi :)

Gość gość
nikt?

Gość gość
witaj dobra duszo, myślę, że skoro masz paragon to spokojnie możesz iść do sklepu i zareklamować felerny towar i wymienić na inny.. wydaje mi się, że jest na to 2 tygodnie...

Gość gość
powinni ci wymienić bez problemu

Gość gość
nie beda mi robic problemu w stylu 'nie jestesmy pewni ze to wina sklepu, dlatego nie przyjmiemy tego z powrotem' ?

Gość gość
Przekonasz się jak pójdziesz. Czy Wy zaczniecie używać głowy oprócz klepania w klawisze na kafeterii?

Gość gość
odezwal/la sie ta/ten co akurat nie klepie w klawisze na kafeterii od tego jest to forum zeby sie zapytac czy doradzic. tyle jadu ile jest w niektorych ludziach to po prostu mozg wysiada...

Gość gość
Mózg to Ci chyba już dawno wysiadł. Skąd kafeterianie mają wiedzieć co C***owie Pani w sklepie??? Przy okazji, po drodze, sprawdź gdzieś poziom swojego IQ.

Gość gość
nie wiem czy dobrze przeczytalas moje pytanie pani mądralińska, bo wyraznie napisałam 'miała któras z was podobnie?' licząc na to, że wypowiedzą się osoby ktore mialy taka sytuacje i beda o dziwo wiedziały czego moge sie spodizewac. nie musisz mi dogryzać jaka to ja jestem tępa, nie robi to na mnie absolutnie żadnego wrażenia, a IQ to co najwyżej sprawdzić możesz sobie sama, bo coś kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem

Gość gość
Skończ marudo. Dostałaś odpowiedź, że można zwrócić towar? Dostałaś. Ale zrzęda musi dociekać dalej - a co powie pani w sklepie? Jasnowidza szukasz? Po interpunkcji w wypowiedzi widzę, że poziom ogólny jest wyrównany :D

Gość gość
jeśli drażni cie ten temat to wyjdź i nie wracaj, nikt nie każe ci sie wypowiadać. z moja interpunkcją wszystko jest w porządku, nie musisz się martwić, za to z twoim czytanie, niestety dalej słabo...

Gość gość
Rzeczywiście, widzę, że temat zawiera dylematy jakiegoś gimbusa, w dodatku niedorozwiniętego. Niech ktoś odpowie panience co powie jej sprzedawczyni, bo spokoju nie da...