Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unika33

robicie paczki dla ubogich rodzin

Polecane posty

Gość unika33

Witam zastanawiam się nad zrobieniem dwóch paczek dla dzieci w dwóch różnych rodzinach co o tym myślicie? Dodam ze znam obydwie rodziny

Gość gość
Pomysł nie jest zły.

Gość gość
pomysł świetny, ja tez kiedyś chciałam tak zrobić ale nie znam takich rodzin. Nie wiem jak miałoby to wyglądać, miałabym pójść do najbiedniejszej dzielnicy miasta i pytać "halo, kto tu potrzebuje pomocy?" Nie chce się zdawać na takie instytucje jak mops bo to dopiero burdel na kółkach. Kiedyś poszłam do mopsu zanieść ubrania, moje, użwane ale w dobrym stanie. Pani odesłała mnie do takiej jadłodajni dla ubogich, tam też jest zbiórka odzieży, tam ją segregują i wydają potrzebującym. Jakież było moje zdziwienie kiedy po tygodniu wróciłam tam z kolejnymi ubraniami i zobaczyłam kuchareczki w moich bluzkach. Pytanie kto tu jest patologią?

Gość unika33
Jeżeli jest ktoś chętny razem ze mna pomoc dwom rodzina podam namiary zostawcie meila w meilu opisze dwie sytuacje tych rodzin

Gość unika33
jeżeli meila nie możecie podać to napiszcie go słownie dam rade odczytac

Gość unika33
wierze w to ze kradną ja przykład znam te osoby mieszkają niedaleko mnie i dokładnie znam ich sytuacje