Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola66666

pytanie o ciazę

Polecane posty

Gość Ola66666

Ostatnio uprawiałam seks z chłopakiem dwa tygodnie temu. Uzywalismy prezerwatyw i nic nie wzbudziło naszych podejrzeń (nic widocznie nie pękło, jedynie jedna była trochę obsunięta, ale tak jak przy wyjmowaniu etc). Po ok. 3 dniach zrobiłam się bardzo osłabiona, zaczęłam miec zawroty głowy, po kolejnych 3 dniach zaczęły mnie bardzo boleć jajniki, ale to mogłoby mniej więcej wskazywać na owulację. Po 8/9 dniach mimo, że to wcześnie zrobiłam test, wyszedł negatywny. Ból w dole brzucha sie utrzymywał jeszcze pare dni. Teraz teoretycznie mam mieć okres za mniej niz tydzien i zaczęły mnie bardzo bolec piersi, ale zupełnie inaczej niż zwykle. Mam umówioną wizytę u ginekologa, ale dopiero za jakiś czas. Czy to możliwe, że zmiany w objawach przedokresowych sa związane z osłabieniem? Zastanawiam się czy zrobić następny test?

Gość gość
omg objawy ciazy nie wystepuja po 3 dniach.......

Gość gość
Ty wiesz na czym polega cykl miesiączkowy autorko?Z twojego pytania wychodzi że nic na ten temat nie wiesz.Owulacja występuje 12-16 dni przed miesiączką a plemniki żyją około 3 dni.Nawet jakby coś się wylało nie ma możliwości zapłodnienia.A ty już po 3 dniach miałaś ''objawy''.No sorry ale musisz wziąć korepetycje z biologii.