Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjaźń we trójkę ma sens

Polecane posty

Gość gość

? Czy jeśli dajmy na to przyjaźnią się ze sobą 3 dziewczyny, to jest ryzyko, że prędzej czy później jedna z ich pójdzie w odstawkę?

Gość gość
to bardziej niż pewne..

Gość gość
Tak właśnie się zastanawiam, bo też mam dwie przyjaciółki, które są świetnymi osobami i nigdy mnie nie zawiodły, a mimo to z powodu wcześniejszych złych doświadczeń związanych z trójkątami często bywam zazdrosna, gdy one umawiają się we dwie gdzieś.

Gość gość
to normalne że będziesz zazdrosna, do uczucia piątego koła u wozu trzeba się nauczyć szybko przyzwyczajać

Gość gość
Tylko właśnie chyba nie mam ku temu podstaw. Dziewczyny są lojalne w moim stosunku i do tej pory zawsze mogłam na nich polegać. Zdarza mi się spotykać tylko z jedną z nich, co trzeciej z nas nie przeszkadza, więc i ja powinnam nie mieć nic przeciwko. I nie mam, tylko w głębi duszy boję się, że kiedyś zostanę odrzucona.

Gość gość
Czas wyleczy Twoje wątpliwości.

Gość gość
odrzucona mozesz zostac zawsze, przyjeznienie sie we trzy nie ma tu nic do rzeczy, raczej możesz być tą "na drugim miejscu", moje przyjaciolki nie są z jednego towarzystwa i na szczescie nie mam takich obaw