Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ładne dziewczyny wolniej odpisuja i sa mniej skore do rozmowy

Polecane posty

Gość gość

Jak pisze z srednimi to one zagaduja i wgl a jak z ladna ja musze podtrzymywac rozmowe a jak nie pisze to ona to olewa. Tzn. ze nie maja nic do powiedzenia czy po prostu sa ładne i maja wywalone?

Gość gość
bo są głupie

Gość gość
Pomyśl trochę. Te ładniejsze mają od groma adoratorów i choćby z tej racji nie są w stanie każdemu odpisać.

Gość gość
bo te ładne mają jeszcze coś do stracenia, jak się zbłaźnią to szkoda życia.. a te brzydkie-im już nie zależy i tak juz przegrały to zagadują

Gość gosc przebudzony
Odpisuj im uszczypliwie, nie witaj sie, zero emotek i lekki pojazd po nich. Nie mozesz byc mily i spolegliwy. Sprawdzone i potwierdzone. Zreszta sam sie przekonaj, co masz do stracenia. I jeszcze zasugeruj ze jest pustakiem i poddaj w watpliwosc atrakcyjnosc fizyczna tylko nie wprost.

Gość TromboCytkaLeśna
bo mają wysokie mniemanie o sobie, czują że w relacjach z facetem to one moga dyktować warunki, myślą "jak nie ten, to inny", przywykły do tego, że to facet się o nie stara dziewczyny brzydkie/przeciętne nie mogą tak wybrzydzać więc dbają o to, by nie urwać kontaktu z facetem itd

Gość gość
23.11.13 gość Pomyśl trochę. Te ładniejsze mają od groma adoratorów i choćby z tej racji nie są w stanie każdemu odpisać. x dokładnie, trzeba być idiotą, żeby się tego nie domyślić 🖐️

Gość gość
Każdy by chciał jak ładniejszą a potem wielkie zdziwienie jak jedna z druga nie odpisuje, bądź jest kapryśna, krnąbrna. Ech...

Gość TromboCytkaLeśna
jest też inna opcja: ładne dziewczyny są tak ładne, ale głupie i odpisanie ma sms-a czy maila zajmuje im więcej czasu, bo nei przywkły do takiego wysiłku intelektualnego

po prostu widzą twoje zdjecie i twierdzą że stać je na coś lepszego

Gość gość
,,ładne dziewczyny są tak ładne, ale głupie i odpisanie ma sms-a czy maila zajmuje im więcej czasu, bo nei przywkły do takiego wysiłku intelektualnego" jak dostaną przeintelektualizowanego posta/maila/sms'a to może i owszem. Na pewno wiele zależy od tego KTO pisze, a nie CO pisze. Jeżeli napisze przystojniak - odpiszą w mgnieniu oka, jeżeli przeciętniak - odpowiedź może byc ,,spowolniona" lub może jej nie być w ogóle. Nie tylko facec**preferują atrakcyjne. To jest ogólnoludzka przypadłość. Tak jesteśmy zaprogramowani, niestety.

Gość gość
Jestem przystojny i wysoki : to jest moja opinia) ale jak jakieś dziewczynie sie nie podobam to trudno :)

Gość gość
Ja ponoć jestem ładna z twarzy, no ale ciało mam raczej średnie i nie raz nie dwa dostałam kosza (w postaci braku odzewu po pierwszym spotkaniu; znajomości internetowe, a nawet facet poznany w klubie (!)). Nie chciałabym być w ciele brzydkiej dziewczyny, strasznie mi takich szkoda. :(

Gość gość
Mywave ,nie jedna kobieta sie za mna oglada :)