Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie bo podczas anala popuściłam POMOCY

Polecane posty

Gość gość

moj chłopak namawiał mnie do seksu analnego jednak mnie bolal brzuch, bo czesto mam problemy z jelitami jak zjem cos niestrawnego... ale on sie upierał i sie zgodzilam na anala... i stało sie popusciłam zadką kupę... on byl zażenowany, kazał mi sie ubrac i juz isc, i sie teraz nie odzywa... co mam robic

Gość gość
nikt nie pomoze? :(

Gość gość
jestes obrzydliwa!! dobrze co tak!!1

Gość gość
typowi ludzie na kafe tylko wyzwac potrafią...

Gość gość
Gdybyś się szanowała to byś się nie dała zapiąć w dupsko dupa jest od srania, nie od r******a "damulko"! Dla mnie jestes zwyklym scierwem, a z takimi shmatami nie gadam...

Gość gość
Jestem głęboko przekonany iż twój partner blefował.Nie chodziło o zażenowanie tym faktem a to że teraz leci w telewizji "Kevin sam w domu"...więc zależało mu na szybkim załatwieniu sprawy by teraz siedzieć i walić konia przed telewizorem.

Gość gość
ale nie byo czasu na lewatywe a on chciał sie szybko zaspokoic... a jak juz pisałam mialam w ten dzien luźną kupe i mnie zczyscilo, nie wiedziałam ze popuszcze,,,

Gość gość
Co masz robić? Poćwiczyć mówienie słowa: nie. Stań przed lustrem i ćwicz: NIE. Ja nie pojmuję tego, jak można tak się szmacić i wypinać tyłek tylko dlatego, że facet ma taką zachciankę, bo się naoglądał p***o. Jak mu się zachce na ciebie nasikać, to też się zgodzisz?

Gość gość
ehh ale mi styd :( przeciez ja go obsrałam