Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z numerem jeden

Jestem pijana i cierpię po meczu

Polecane posty

Gość gość z numerem jeden

Jak w temacie. Musiałam sie urżnąć bo nie lubię przegranych meczy. To żałosne?

Martwię się o ciebie. Nie powinnaś tyle pić, a przynajmniej nie powinnaś pić więcej niż tego potrzebujesz. Zobacz ja nie pije już od dawna.

Gość gość
A kto grał? I jaki wynik?

Co ty pijesz za zlewki szatynko? Ja z alkoholi najbardziej lubię Malibu/Cocount (inne jego pochodne -również tańsze) w przezroczystej szklance plus kilka kostek lodu. Wygląda to z***biście, jak mleko na śniadanie.

Przestałem się interesować futbolem od kiedy Pele i Maradona przestali grać, czyli było to zanim się urodziłem.

Gość gość
No właśnie się interesuje dlatego pytam :) czasem od r******a się trza oderwać :p

Żartuję kiedyś się bardzo interesowałem i grałem na pozycji pomocnika, a moim ulubionym piłkarzem był Rivaldo, Ronaldo, Zidane, Giggs i Barthez.

Nie po prostu wiem kim jesteś i nie przeszkadza mi to, mam tą pewność na 99%, chciałbym ci to gdzieś kiedyś powiedzieć. A co do końcu roku, masz regulacje jakieś?

Błagam Cię, nikim nie byłam, Twój tok rozumowania jest błędny. Regulacje wynikają z tego że jakiś czas temu stwierdziłam że nie chcę dłużej żyć. Bo tak naprawdę mam doła. Mega doła. Tęsknię za nieboszczykiem i nie umiem wziąć się w garść.

Chcesz gadać o nieboszczyku ze mną żyjącym? I chcesz żebym rozmawiał o twojej tęsknocie do jakiegoś r****cza o ptasim móżdżku?

Więc jak tak tęsknisz za nim to po co chcesz mnie? Idz sobie go wykop jak w "Nekromantiku 2".

A mi właśnie siostra świetnie się kojarzy bo ze wspólnym domem, bliskością i łatwo dostępnością. Zawsze można wejść do jej pokoju gdy śpi i dotykać ją, tak jak ja już robiłem, poważnie.