Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście zareagowali w takiej sytuacji jesteście w barze i siedzidzie z ludźmi

Polecane posty

Gość gość

i leci w telewizji koncert Madonny, ona tam tańczy, szaleje itd, wiadomo no i nagle jakis koleś się podnieca, krzyczy, jest entuzjastą, uwielbia madonnę pije piwko, ale nie jest mocno pijany, wiwatuje, tańczy spiewa i nagle do was podbiega i krzyczy: "Czy Twoja mamuska tak tańczyła??!" i się cieszy. co byście zrobili?

Gość takapracamnie przytlacza
Pewnje zaczelabym sie smiac****owiedziala ze moja mamuska i madonna razem wziete to nic przy mnie:)

Gość gość
a czy ktoś z was przyj***łby w twarz?

Gość gość
czemu nie macie poczucia humoru?

Gość Aśka ech
olac go

ja nie mam poczucia humoru, bo nie zrozumiałam, co jest w tym śmiesznego. ani jakiegokolwiek. ale widuję dorosłe osoby z zespołem Downa i tak się niektóre zachowują. to nie ma być złośliwe dla tego gościa czy dla tych osób po prostu... one tak się zachowują czasem. nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Gość gość
ja bym odpowiedzial ze moja matka tanczy na pewno mniej obscenicznie i mniej technicznie od madonny, co to zapytac nie wolno?:D

Gość gość
wzrokiem antylopy?

Gość gość
hahahahahahahahahaha padnę, widzialam taką scenę w jednym filmie tam kolo gapil się tylko w kufel, haha

Zależy, jak bardzo byłbym wstawiony.... pewnie odpowiedziałbym coś w stylu: "Pewnie nie", a po jego odejściu wymyśliłbym milion z******tych odpowiedzi :D

Gość gość
proszę o więcej wypowiedzi

Gość gość
ja bym powiedziala, ze moja mamuska to jak shakira bardziej tancuje ;)

Gość bez pracy
chyba bym zamilkła z wrażenia i tylko wzrok postawiła

Gość gość
Ja bym nie czuła się obrażona, co najwyżej zdziwiona nagłością pytania od przesadnego entuzjasty. Moja mama akurat lubi sobie tańcować, więc po prostu odpowiedziałabym, że tak.

Gość gość
hahah

Gość gość
Człowieku....takie teksty to jest marny puch....ludzie potrafią po pijaku tak się wyzywać,że uszy więdną a powody tego są co najgorsze totalnie nieistotne. Niestety.Miejsca spotkań towarzyskich są skazane na obecność idiotów i najlepiej to olać. Ja byłem niedawno świadkiem bardziej beznadziejnej sytuacji. Mijały się na ulicy dwie grupki. Jedna składała się głównie z matołów ubranych na sportowo.Druga w miarę normalnie...wesoło szli i coś tam śpiewali. W pewnym momencie koles z grupy tych "debilnych sportowców"wyskoczył do tamtych z tekstem-"i co kur....chcecie ruszyć mojego kumpla?"i ruszył z łapami.Na szczęście skończyło się na drobnych przepychankach.:D Przyznam że dawno już nie widziałem bardziej debilnej próby sprowokowania zajścia.:D I co byś na to powiedział??

Gość gość
Zresztą to że idiotom takim pozwala się na zdominowanie lokalu i wprowadzenie atmosfery niepotrzebnego napięcia wynika w większości wypadków z braku profesjonalizmu tych jacy odpowiadają za utrzymanie porządku w tych lokalach. Na zachodzie też dochodzi do bójek ale z reguły gdy obie strony bardzo tego chcą. Gdy szura tylko jeden prędzej czy później zostaje zgarniety za peezde i zalicza wyjazd. W Polsce nadal jest z tym poważny problem jak widać a widać to wyraźnie.

Gość gość
niestety, ale z tego powodu preferuję rozrywki domowe życie miejskie, nocne jest po prostu niebezpieczne i bez powodu mozna stracić zdrowie, życie, kasę, buty, cokolwiek cnotę, kuźwa haha lubie domek;-)

Gość gość
ale czy uważacie, że takie coś to byłby powód do bójki??

Gość gość
każdy powód jest dobry