Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku faceci uprawiaja sex

Polecane posty

Gość gość

pytam bo moj ma 50 i ze mna nie chce i mysle czy ma kogos czy po prostu sie wyekploatowal?

Gość gość
niektórym do 96, o ile pamietam to wiek najstarszego ojca, ale to zdaje sie Hindus.

Gość gość
No moj maz tak do 40 dawal rade teraz ma 45 i od okolo 5 lat posucha

Gość gość
nie wierze w posuche, raczej w znudzenie co prawda, nie zmam az 96 latka, ale znalem jednego sporo ponad 70 latka ktory zostal tatusiem :) i o ciekawe mamusia miala dwadziescia pare :D taka ciekawostka :)

Gość gość
wierzysz we wszystko co Ci mowią lub piszą? mloda dwała na boku kolegom a dziadka wrobiła w ojcostwo

Gość gość
Mam ponad 50 co dzien sie budze z twardym przed sikaniem, jak mi kobitka weznie w usta to zawsze stanie :-)

Gość gość
po 50 to ci zupełnie zniknie i już nie będziesz się musiał martwić że ci nie staje.

Gość gość
ja mam po 50 i ciagle chetny

Gość gość
Moj ma 50 lat, ja 30. Z zona mial seks kilka razy w roku, ze mna moze kilka razy w jedna noc wiec przypuszczam, ze jak nie chca seksu to sa znudzeni.

Gość gość
facet może uprawiać seks nawet do 100 lat, o ile się choć trochę szanuje i nie chla wódy, czy pali fajek, ale z robieniem dzieci to już inna sprawa. Plemnik 60 latka, to pewne, że bardzo duża możliwość dałna, a z żoną w jego wieku, jak HTZ jest wdrażana żaden problem, o ile nie jest radiomaryśką, z suchą piczką

Gość gość
Potwierdzam to, co zostalo napisane. Jesli facet sie zdrowo i dobrze odzywia, nie pali i nie pije, to w kwestiach lozkowych bedzie super do poznych lat.

Gość gość
moj dziadek ma 72 lata i przez przypadek widzialam jak dymal babcie a ona tylko wrzeszczala i nogi do gory podnosila

Gość gość
wiadomo, że po 40-tce już nie staje na zawołanie jak 20-latkowi ale jak dobrze kobieta się nim zajmie to może i codziennie, a od czasu do czasu to i po 70-tce jak ma dobre serducho ;)

Gość seksikisia
mojemu to ciulek co niedziela po obiedzie staje i się wtedy bzykamy :D

Gość gość
Mam 54 i ciągle mi się chce.Stoi z rana w południe i na wieczur,jak sobie życzę.Do południa niekiedy sobie ulżę,a wieczorem mam świetną partnerkę z którą szalejemy do utraty tchu.Ćwiczyć ci co nie mogą już i to całe wszystko :)

Gość gość
Moje libido po 40ce wyraźnie spadło, coraz rzadziej mam spontaniczne erekcje, a nierzadko jest tak że zaczynamy z żoną seks i wkrótce po rozpoczęciu penetracji erekcja zanika, zanim dojdzie do wytrysku (o orgazmie u kobiety w ogóle nie wspominając)