Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nauczka

nauczka

Polecane posty

Go艣膰 nauczka

zdradzil mnie maz. dowiedzia艂am si臋 o tym i si臋 fk****ilam na max. Ja zona idealna a ten mnie zdradza. Oczywi艣cie blaga o wybaczenie na kolanach, twierdzi ze zaluje, ze to by艂a pomylka i takie tam Powiedzialam mu, ze mu wybacz臋, ale musi ponie艣膰 kare. Powiedzialam, ze teraz moja kolej i teraz ja si臋 zabawie i zdradz臋 jego wiec teraz ma wybor: zostaje ze mna, wybaczam mu i zdradzam go lub w********a z naszego zycia. zaczal si臋 burzyc wiec walnelam smiecia w pysk i powiedzia艂am, ze sa nawarzyl piwka, to niech je teraz pije. co sadzicie? czy to b臋dzie wystarczajaca kara dla takiej m臋skiej kanalii? a przy okazji si臋 zabawie, bo tez w takim razie mi se cos z zycia nale偶y.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale lepiej nie realizuj swoich plan贸w. Sama gro藕ba pewnie wystarczy艂a, by tw贸j ma艂偶onek narobi艂 w gacie. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
durne to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
sam si臋 puscil, to teraz poczuje jak to jest. zostawi臋 drania po mojej zdradzie! nie chce z taka szmata ju偶 zyc, a te jego zalowanie o kant d**y pot艂uc. faceci to chooje! nie warto by膰 dobra zona. a ja glupia lata艂am, dogadza艂am, pracowa艂am, potem w domu wszystko wszystko dla misia, a ta menda co zrobila? zdradzila! widocznie z nudow, bo nic nie robil. i nie z przyczyny braku sesu bo tego tez mu nie brakowa艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
bo nia bylam az si臋 nie dowiedzia艂am o zdradzie ale teraz ju偶 koniec. niech sam sprz膮ta po sobie, pierze swoje gacie, kupuje sobie zrec i gotuje. teraz czas na mnie. skonczylo si臋. ja jestem teraz nr 1. zapisuje si臋 na kurs ksi臋gowy a ten pacan niech robi z sob膮 co chce. ju偶 nie b臋dzie sniadanek, obiadk贸w i milych slowek. KONIEC !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
przecie偶 napisa艂am ze najpierw praca, a potem praca w domu. Ale si臋 skonczylo dobre. Niech kootas teraz wszystko robi sam. na szcz臋艣cie dom kt贸ry budowali艣my razem stoi na mojej dzia艂ce, wiec zostawi臋 szmaciarza z niczym. niech poczuje kobiecy gniew. Nic tak faceta nie zdoluje i nie ukarze jak utrata wszystkiego. niech si臋 buja z tej swojej zakichanej wyplaty. zarabiamy prawie tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie radz臋 zdradza膰, je艣li chcesz rozwodu to zaci艣nij z臋by i sied藕 na pupie do rozwodu, potem r贸b co chcesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
zostawi臋 szmaciarza z niczym! zobaczymy ile lalun poleci na jego ogromna wyplate....hahaha pozaluje mnie gnojek. a ja tak go kochalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
ziemia by艂a moja a wszystko co na niej b臋dzie moje. takie prawo. niech zostanie z niczym, najwieksza i najlepsza kara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
nic nie musze, ale teraz wiem ze ju偶 偶aden facet nie b臋dzie mia艂 ze mna tak dobrze. ich trzeba gnoi膰 to wtedy sa jak trusie, a nie kochac, rozpieszcza膰 i tulic. teraz zajme si臋 sob膮, swoim samorozwojem. edukacja, szkolenia, i przyjemno艣ci. a szmaciarz niech idzie w piz du

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozw贸dkaaaa
bardzo dobry pocz膮tek ko艅ca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
cz臋sto. kiedy chcia to mia艂. potrafil mnie zachecic wiec tez zawsze mia艂am ochote, a temperament mam zachcia艂o mu si臋 obcych tzipek, to zostanie bez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozw贸dkaaaa
ze sprawami maj膮tkowymi to radze sie dopyta膰 dok艂adniej, bo to nie jest tak jak ci sie wydaje, skoro juz sie rozstajecie to przemy艣l wszystko dobrze, p贸ki masz wszystkie karty w r臋ku. Jak zaczniesz za bardzo fika膰 to karty stracisz. On sie zdrady wyprze, a tobie udowodni. A maj膮tek dzieli si臋 na p贸艂 - zdobyty w czasie ma艂偶enstwa, niezaleznie na kogo jest dzia艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
jak si臋 poznali艣my i zaczelismy chodzic to mu ju偶 wtedy powiedzia艂am,ze ja jestem osoba dobra, ale jak kto艣 mnie skrzywdzi, to nie ma zlituj. i teraz to zobaczy

Udost臋pnij ten post

Czyli jednak 50:50 to pewnie dom dla Ciebie, a reszte chyba on wezmie. Jak mu udowodnisz zdrad臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
wi臋kszo艣膰 materia艂贸w by艂o p艂acone z mojego konta wiec nawet je艣li to i tak du偶o gad nie dostanie, jakies ochlapy. mo偶e faktycznie dam sobie spokoj z ta zdrada, zaloze spraw臋 z jego winy.....i baj baj zdrajco wszystko mia艂. i czula namietna zone, zadbany dom, ugotowane, uprane, sex ile wlezie. Nie rozumiem facetow. A nudziara nie jestem, zawsze cos wymysle, 偶eby nie by艂o nudno. zemsta b臋dzie slodka, oj b臋dzie!!! a myslaam, ze jestem szczesciara i trafi艂am na wyj膮tkowego meza i mam idealne malzenstwo. a tu bach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczka
i jak tu komukolwiek wierzyc w cokolwiek. wiem ze on mnie kocha, ale po tym co si臋 sta艂o mam do niego uraz i obrzydzenie. niech zaluje

Udost臋pnij ten post