Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczka

nauczka

Polecane posty

Gość nauczka

zdradzil mnie maz. dowiedziałam się o tym i się fk****ilam na max. Ja zona idealna a ten mnie zdradza. Oczywiście blaga o wybaczenie na kolanach, twierdzi ze zaluje, ze to była pomylka i takie tam Powiedzialam mu, ze mu wybaczę, ale musi ponieść kare. Powiedzialam, ze teraz moja kolej i teraz ja się zabawie i zdradzę jego wiec teraz ma wybor: zostaje ze mna, wybaczam mu i zdradzam go lub w********a z naszego zycia. zaczal się burzyc wiec walnelam smiecia w pysk i powiedziałam, ze sa nawarzyl piwka, to niech je teraz pije. co sadzicie? czy to będzie wystarczajaca kara dla takiej męskiej kanalii? a przy okazji się zabawie, bo tez w takim razie mi se cos z zycia należy.

Gość gość
Bardzo dobra.

Gość gość
Ale lepiej nie realizuj swoich planów. Sama groźba pewnie wystarczyła, by twój małżonek narobił w gacie. ;-)

Gość gość
durne to

Gość nauczka
sam się puscil, to teraz poczuje jak to jest. zostawię drania po mojej zdradzie! nie chce z taka szmata już zyc, a te jego zalowanie o kant d**y potłuc. faceci to chooje! nie warto być dobra zona. a ja glupia latałam, dogadzałam, pracowałam, potem w domu wszystko wszystko dla misia, a ta menda co zrobila? zdradzila! widocznie z nudow, bo nic nie robil. i nie z przyczyny braku sesu bo tego tez mu nie brakowało!

Gość nauczka
bo nia bylam az się nie dowiedziałam o zdradzie ale teraz już koniec. niech sam sprząta po sobie, pierze swoje gacie, kupuje sobie zrec i gotuje. teraz czas na mnie. skonczylo się. ja jestem teraz nr 1. zapisuje się na kurs księgowy a ten pacan niech robi z sobą co chce. już nie będzie sniadanek, obiadków i milych slowek. KONIEC !!!

Gość nauczka
przecież napisałam ze najpierw praca, a potem praca w domu. Ale się skonczylo dobre. Niech kootas teraz wszystko robi sam. na szczęście dom który budowaliśmy razem stoi na mojej działce, wiec zostawię szmaciarza z niczym. niech poczuje kobiecy gniew. Nic tak faceta nie zdoluje i nie ukarze jak utrata wszystkiego. niech się buja z tej swojej zakichanej wyplaty. zarabiamy prawie tak samo.

Gość gość
nie radzę zdradzać, jeśli chcesz rozwodu to zaciśnij zęby i siedź na pupie do rozwodu, potem rób co chcesz

Gość nauczka
zostawię szmaciarza z niczym! zobaczymy ile lalun poleci na jego ogromna wyplate....hahaha pozaluje mnie gnojek. a ja tak go kochalam

Gość nauczka
ziemia była moja a wszystko co na niej będzie moje. takie prawo. niech zostanie z niczym, najwieksza i najlepsza kara

Gość nauczka
nic nie musze, ale teraz wiem ze już żaden facet nie będzie miał ze mna tak dobrze. ich trzeba gnoić to wtedy sa jak trusie, a nie kochac, rozpieszczać i tulic. teraz zajme się sobą, swoim samorozwojem. edukacja, szkolenia, i przyjemności. a szmaciarz niech idzie w piz du

Gość rozwódkaaaa
bardzo dobry początek końca :)

Gość nauczka
często. kiedy chcia to miał. potrafil mnie zachecic wiec tez zawsze miałam ochote, a temperament mam zachciało mu się obcych tzipek, to zostanie bez

Gość rozwódkaaaa
ze sprawami majątkowymi to radze sie dopytać dokładniej, bo to nie jest tak jak ci sie wydaje, skoro juz sie rozstajecie to przemyśl wszystko dobrze, póki masz wszystkie karty w ręku. Jak zaczniesz za bardzo fikać to karty stracisz. On sie zdrady wyprze, a tobie udowodni. A majątek dzieli się na pół - zdobyty w czasie małżenstwa, niezaleznie na kogo jest działka.

Gość nauczka
jak się poznaliśmy i zaczelismy chodzic to mu już wtedy powiedziałam,ze ja jestem osoba dobra, ale jak ktoś mnie skrzywdzi, to nie ma zlituj. i teraz to zobaczy

Czyli jednak 50:50 to pewnie dom dla Ciebie, a reszte chyba on wezmie. Jak mu udowodnisz zdradę ?

Gość nauczka
większość materiałów było płacone z mojego konta wiec nawet jeśli to i tak dużo gad nie dostanie, jakies ochlapy. może faktycznie dam sobie spokoj z ta zdrada, zaloze sprawę z jego winy.....i baj baj zdrajco wszystko miał. i czula namietna zone, zadbany dom, ugotowane, uprane, sex ile wlezie. Nie rozumiem facetow. A nudziara nie jestem, zawsze cos wymysle, żeby nie było nudno. zemsta będzie slodka, oj będzie!!! a myslaam, ze jestem szczesciara i trafiłam na wyjątkowego meza i mam idealne malzenstwo. a tu bach!

Gość nauczka
i jak tu komukolwiek wierzyc w cokolwiek. wiem ze on mnie kocha, ale po tym co się stało mam do niego uraz i obrzydzenie. niech zaluje