Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

henoroidy po ciazy miałyście

Polecane posty

Gość gość

jakie mialyscie objawy ?dodam ze urodziłam przez cc a i tak mam hemoroidy -czopki typu posterisan nie pomagają

Gość gość
tez miakam cc, ja stosuje czopki hemorol, zas szwagierka poleca diopespan ale to tabletki i jesli karmusz piersia to skonsultuj sie z lekarzem, mnie pieklo, swedzialo, bolalo podczas zalatwiania potrzeb fizjologicznych no i podczas podcierania byla krew na papierze, hemoroidy moze stwierdzic tez lekarz

Gość gość
jak leżałam po porodzie i czekałam na urodzenie łożyska, to ginekolog powiedział, że po połogu do chirurga z tym trzeba iść, przyłożono mi na sali poporodowej sporą ilość lodu, żeby to trochę się obkurczyło o hemoroidy długo mi dokuczały, w zasadzie mam z nimi problem od lat, ale nie zawsze wychodzą tak boleśnie, jak po porodzie o stosowałam okłady z kory dębu, posterisan H w czopkach i maści (inne preparaty też, ale ten był chyba najskuteczniejszy) oraz maść z lignocainy doraźnie na ból o nie dopuszczam do zaparć, ale i tak są leczyłam się kilka lat u proktologa, ale nie zdecydowałam się na operację u mnie to rodzinne, niestety o kiedyś będę musiała z nimi zrobić porządek o w pierwszej ciąży brałam leki doustne (detralex wiem, że w ciąży były zakazane, ale nie było wyjścia, bo robiła mi się zakrzepica wokół o***tu, brałam też zastrzyki z heparyny w brzuch)

Gość gość
zakrzepica wokoł o***tu a skąd to wiedziałaś ??