Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M8

Mikołajkowy prezent dla 7 latka

Polecane posty

Gość M8

Witam,mam mały problemik ponieważ nie mam zielonego pojęcia co kupić synkowi na prezent od Mikołaja,już wyczerpałam wszystkie pomysły,nie żebym się chwaliła ale mały ma już chyba na prawdę wszystkie zabawki(na które mogliśmy sobie pozwolić finansowo) a które go interesowały,pisze interesowały bo po paru dniach i tak wszystkie zabawki lądują na półce tak naprawdę to zapytany sam nie wie co by chciał dostać,a coś mu trzeba kupić.Może macie dziewczyny jakieś ciekawe pomysły,proszę o podsuniecięcie

Gość M8
o tym to chyba nie słyszałam muszę to sprawdzić,a gdzie to można dostać na allegro??

Gość gość
Kup mu jakas gre planszowa, w ktora mozecie grac cala rodzina, kimono i zapisz go na karate, lyzwy, jakis "dorosly" portfel, mikroskop itp. Moim zdaniem troche bez sensu kupowac dziecku w tym wieku zabawki tupu samochodziki itp.

Gość M8
dzięki wielkie,w sumie to mały skończy 7 lat w następnym roku póki co ma jeszcze 6,dlatego proszę Was o pomoc mam dość kupowania autek,kloców,torów,garaży,helikopterów,i miliona innych zabawek które kosztują nieraz naprawdę kupę kasy a cieszą tylko na chwilę

Gość M8
kochana dziękuję za linka ale my mamy już dwa akwaria jedno ogólne a w drugim pływa bojuś synka;-)

Gość gość
doloz robo fish może być ciekawie...

Gość gość
ja mam syna w tym wieku i mój dostanie scrabble junior, zestaw detektywistyczny i jakiś album z naklejkami. Też mam problem, co kupić, ale u nas nie szastamy prezentami. Syn dostaje tylko i wyłącznie na urodziny i od mikołaja. A przez cały rok to tylko w ramach nagrody wybieramy się na ciekawą wycieczkę, kino, spacer, itd, bądź drobną rzecz mu się kupuje, typu gazetka. A jeśli jest coś fajnego i syn koniecznie chce to mieć, to kupuje z własnych pieniędzy, które dostaje od dziadków, chrzestnej itd. Zastanów się, czy warto wywalać kasę na rzeczy które potem nie cieszą, bo jak coś staje się normą to i żadna radość z tego :)

Gość gość
powiem wam,ze moje dziecko(choć nie ma jeszcze 3 latek)oczywiście cieszy się z autek,samolotow i innych bajerów,ale..najlepsze sa dla niego zabawy wspólne,,czyli puzzle,klocki ,kolorowanki..oczy mu blyszcza jak rzuce hasło,ze teraz pobudujemy,albo ulozymy puzzle.najwieksza radość-czas wspólny-a zabawka .....nieważne jeśli wspólnie spędzony czas mogą być puzzle własnej roboty

Gość WerkaLik
Ja mojej córce, która ma właśnie 7 lat kupiłam grę edukacyjną dzięki, której może nauczyć się podstawowych słów i zwrotów po angielsku. A mojemu synowi jedenastoletniemu jutro jadę do galerii kupić taką zabawkę http://www.nerf.pl/ . Sam o nią poprosił w swoim liście do świętego mikołaja, który napisał już ponad miesiąc temu :)

Gość gość
zgadzam się, dzieci szaleją na punkcie wyrzutni NERF, mój syn poprosił o to samo :) znalazłam duży wybór na www.nerf.pl

Gość gość
PlayStation4 wlasnie wyszlo :)

Gość gość
tą k*****a wyrzutnię w d**ę sobie wsadź ,bo gdzie nie wejdę to widze wszędzie to zjeb..aną reklamę .