Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojeporazka

Co sadzicie o Warsaw Shore

Polecane posty

Gość tojeporazka

ostatnio udalo mi sie obejrzec doslownie kawalek i sie przerazilam. kto to wymysla, kto bierze do telewizji takich ludzi, co takie programy maja promowac? masakra

Gość gość
nie wiem co to jest

Gość tojeporazka
z tego co ja wiem, na mtv, wpuszczaja kilku debili na jakis czas do jednego domu czy tam mieszkania i kreca ich pozal sie boze dylematy

Gość gość
bez dragów nie da się tego oglądać :D

Gość tojeporazka
no powaznie, te laski tam to jakies dno z rynsztoka, faceci to sterydowe kulki, a w ogole jak oni to reklamuja, ja myslalam ze Ekipa z New Jersey to porazka ale Warszawka przebila wszystko

Gość gość
kolesie to typowi r****cze :D a laski . . . .r***awice :D

Gość tojeporazka
ale oni chyba nie sa wszyscy z Wawy, bo mi sie wydaje ze to jakas patologiczna wies co do miasta chce

Gość gość
jeden zawodowy pokerzysta podobno

Gość gość
blachary,szmaty i koksiarze , dno

Gość gość
pff w kazdej ekipie sie puszcaki i chlali

Gość gość
Nie oglądam tego programu, gdyż obiecałam mężowi stać się damą i nie przeklinać, a ten program na pewno mi w tym nie pomoże... Ogólnie wulgarne kobiety i mężczyźni bez żadnej klasy.

Gość gość
co powiecie o4 odcinku

Gość 1ja
Powiem krótko to dno i patologia ale nie myślcie że wy wszyscy hejtujacy warsaw shore jestescie lepsi też zaliczacie,chlejecie,rzygacie,bluzgacie,zdradzacie swoich chłopaków i dziewczyny,mężów i żony na baletach,wczasach i takich tam oczywiście pewnie nie wszyscy a jedyna różnica jest taka że warsaw shore robi to publicznie a wy incognito jesteście jeszcze większymi hipokrytami świętoszki.Katolicki kraj he he.

Gość gość
nie mierz wszystkich swoja miara :o

Gość gość
widziałam całe dwa odcinki. Myślałam, że będę oglądać, by się pośmiać, ale drażnią mnie ich wypowiedzi, poziom głupoty, chamstwa, prostactwa. Choć nie jestem świętoszką, to jednak k***a jako przecinek jest drażniące. A tak w ogóle to przeglądałam stronę mtv i z tego co pamiętam to żadne z nich nie jest z warszawy...oni tam tylko mieszkają. No ale nie było chyba takiego wymogu.

Gość gość
na takie programy właśnie powinna być cenzura, młodziez to ogląda i patologia potem rośnie pokolenie BIG Brothera juz mamy i nic dobrego z tego nie winika a co będzie za kilka lat strach pomysleć :O

Gość gość
no patologia to dobre słowo określające ludzi tam występujących.

Gość gość
w niczym to nie przypomina wesolych, barwnych postaci z geordie shore albo cardiff i przestalam ogladac po 3 odcinkach, dla mnie bez potencjalu i jak chca miec ogladalnosc to niestety musza całą ekipę wymienic na kolejny sezon bo tych sie nie da ogladac (niemili dla oka :( )

Gość gość
jakie apotrzebowanie tym nas karmia poprostu

Gość gość
najlepsza ekipa z new jersey !!!!!!!!!

Gość gość
a teraz napiszcie co sadzicie o poszczegolnych uczestnikach zaczynamy od ewelinki :D

Gość gość
ewelinka puszczalska glupiutka dziewczyna eliza to ta blondynkao ile sie nie myle glupiutka dziewucha zadufana w sobie ania mala bardzo wrazliwa dziewcyzna wbrew pozorom ania duza najmodrzejsza z nich wszystkich nawet nie glupia pewna siebie

Gość julka19xx
trybson bije wszystkich na głowę

Gość gość
nie wiem czym się podniecacie, cały program jest ustawiony :D :)

Oglądałam chyba ze 3minuty i przełączyłam program z przerażeniem. Nie wierzę, że to nie jest ustawka. W innym wypadku mogę już schodzić z tego świata :o 🖐️

Jasne, że to jest ustawione. Poza tym ci ludzie dostaną mnóstwo pieniędzy, niektórym zostanie otworzona furtka do modelingu, aktorstwa itd. Nieważne jak zaczynali, ważne co później z tym zrobią. Ja osobiście nie poszłabym do tego programu, szkoda byłoby mi mojej reputacji i dobrej opinii, ale ludzie, którzy nie przejmują się niczym, a potrzebują pieniędzy, niech korzystają, bo potem dostaną z tego ogromne pieniądze, no i otwarte drzwi do show biznesu, jeśli są takimi bezmózgowcami jak w odcinkach, to nie wykorzystają tej drogi do kariery, ale jeśli są sprytniejsi niż myślimy, to mogą zyskać sławę ;)

No i seks oczywiście też jest ustawione. Dziś wszyscy się brzydzimy, ale później wyjdzie na jaw, przynajmniej tak będą mówić: "To było wszystko ustawione, my jesteśmy normalny, tylko w scenariuszu kazali nam tak grać". Zobaczycie... A jak się bronili uczestnicy po X factorze, których nie lubiano? Też tłumaczyli się, że kazano im grać takie postacie, wydali płyty i dziś są sławni.

Gość rafciu
Warsaw Shore Ekipa Z Warszawy Odcinek 1 Sezon 5 dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/skzwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-1-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/skzwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-1-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/skzwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-1-sezon-5 W tym sezonie nasi eksperci od imprezowania podbiją Wrocław. Ekipa będzie tym razem liczyła dziesięcioro uczestników - Anna „Mała”, Anna „Duża”, Damian „Stifler”, Ewelina, Klaudia, Jakub „Ptyś” , Magda, Wojtek „Wojtas” oraz Piotr i Paweł. Bądźcie z nami, będzie się działo!

Gość gość
ekipe z newcastle da sie obeak jak w polskiej edycji obejjrzec sa weseli tez odwalali ,ale nie tak jak w edycji polskiej straszne gowno patologia i w ogole brak słow naprawde nie rozumiem jak mozna promowac takie coś

Gość boss jacek
Nowa szefowa przypadła chłopakom do gustu ? Warsaw Shore Ekipa Z Warszawy Odcinek 2 Sezon 5 dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/ssMwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-2-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/ssMwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-2-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/ssMwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-2-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/ssMwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-2-sezon-5 >>>http://ma0.pl/r/ssMwarsaw-shore-ekipa-z-warszawy-odcinek-2-sezon-5 Nowa szefowa przypadła chłopakom do gustu ? Jak w każdym sezonie Warsaw Shore, także w tym najnowszym uczestników oprócz imprezowania czeka ciężka praca! Tym razem Ekipowicze zostaną zapędzeni do roboty w jednym z najpopularniejszych klubów we Wrocławiu. Ich pracę nadzorować będzie nowa szefowa, która niektórym od razu przypadła do gustu. Czy chłopaki mają u niej szanse? Sprawdźcie!