Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianus2424

sex po zastosowaniu tabletki 72h po

Polecane posty

Gość adrianus2424

Witam, mam taką sytuację otóż uprawiałem sex z moją dziewczyną w niedzielę wieczorem w dniu 17.11.13,i pękła nam prezerwatywa. 20.11.13 o 13 godz. moja dziewczyna wzieła tabletkę 72h po, chyba escapelle. Z głupoty albo z wielkiej chcicy , kochaliśmy się ponownie w sobotę wieczorem 23.11.13 i jeszcze w niedzielę rano bez prezerwatywy, oba te stosunki nie były długe czasowo jeśli chodzi o penetrację , może każdy jakieś 2-3 minuty, przy czym w sobotę doszłem długo później po skończeniu penetracji a w niedzielę wyszłem z partnerki i za 5 sekund doszłem. Ona od razu poleciała i wzieła gorącą kąpiel.Później powiedziała że w niedzielę wypada jej chyba dzień jajeczkowania bo 8.11.13 skończyła jej się miesiączka trwająca 7 dni przy cyklu 30 dniowym, ale biorąc 4 dni wcześniej tą tabletkę nie miała ona przypadkiem wpływu na terminowość tych spraw? W obu przypadkach nie doszłem w partnerce , ale czytałem gdzieś że faceci i tak wcześniej wydzielają spermę, i teraz nie mogę o tym przestać myśleć, a jeśli mogło dojść do zapłodnienia i to jeszcze w dniu jajeczkowania?

Gość gość
R***aj a nie chwal się na forum

Gość adrianus2424
wypowie się ktoś coś więcej?

Gość gość
Gorąca kąpiel to nie środek antykoncepcyjny. Widać człowieku że koniecznie chcesz być tatusiem.