Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest taka możliwość ze moze byc to ciaza

Polecane posty

Gość gość

cykle mam 30/31 dniowe ostatni@ mialam 28 paz przez wywolanie luteina,teraz moje stosunki 12,13,16,19,25 dc , do @ niby mam pare dni,ale od jakiegos tygodnia mam straszne bole brzucha trwajace po kilka sekund i klika razy dziennie, straszny przezroczysty śluz miałam kilka dni temu i piersi straznie bolace aż dotknąc sie nie da, czy uwazacie,że możliwa bylaby ciąza?? staramy sie od 3 miesiecy,

Gość gość
jak sie bzykasz bez zapezpieczeia to mozliwosc,ze to moze byc ciaza boze co za pytanie :O

Gość gość
pytam sie kobiet doświadczonych, ktore sie staraly o dziecko i jak im wyszło to, a nie kogos Takiego jak Ty.nie chcesz nie komentuj , proste.

Gość gość
wypowie sie ktos, kto mial podobnie?

Gość gość
ja sie staralam o dziecko i nie zadawalam glupich pytan na forum. uprawiam sex bez zabezpieczenia to jest mozliwosc zajscia w ciaze...co jeszcze chcialabys wiedziec?

Gość gość
przeczytaj dokladnie moja wypowiedz, a bedziesz wiedziec czego spodziewalam sie w odpowiedzi.

Mozesz byc w ciazy. Najlepiej zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki. Ja jak zaszlam w ciaze, tez pierwszym objawem bylo klocie brzucha jak by szpilka, straszny bol piersi i duzo bialego, przezroczystego i wodnistego sluzu oraz 2 wielkie niebieskie zyly na piersiach. powiekszyly mi sie troszke sutki, pozytywny test mi wyszedl juz 3 dni przed miesiacza.

Gość gość
bol piersi mam straszny, a brzuch po kilka sekund mnie boli i przestaje i znowu za jakis czas

Gość gość
Równie dobrze może to być przed okresem. Różne rzeczy sie zadarzają.

Gość gość
Moze byc tez przed okresem, dlatego napisalam zeby zrobila test w dzien spodziewanej miesiaczki lub nawet 2-3 dni pozniej :)

Gość gość
mam jeszcze 3 dni do @