Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczące telefony

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 24 tyg ciąży od początku cała rodzina dzwoni do mnie ,,jak się czujesz?" ,, co tam u was" codziennie z 4 osoby do mnie dzwonią. Już powoli mam dość. Nikt nie umie zrozumieć, że ja nie potrzebuje być w centrum. Do tego cudowne rady co mam robić, czego nie. To powoli męczące. Zawsze byłam samotnikiem, robiłam co chciałam i nikogo nie schudłam

Gość gość
To im to powiedz.

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
a nie umiesz wyciszyc telefonu, ja zawsze tak robie jak mnie ktos katuje:) i oddzwaniam potem do kogo chce

Gość gość
nie odbieraj, i nie mów nic, albo mów, że nie nosisz telefonu przy sobie bo nie chcesz żeby fale waliły C**** brzuchu :) a tak nawiasem mówiąc to prawda, dlatego warto ograniczyć noszenie telefonu

Gość gość
Jak nie odbiorę to mam kazanie przy pierwszym lepszym spotkaniu. Nie mogę wyciszyć, bo pracuje i muszę być w kontakcie z klientami.

Gość gość
Zobaczysz co bedzie blizej terminu :-\

Gość gość
to bądź asertywna i powiedz że dziękujesz za troskę i rady ale już cie to męczy i żeby dali na luz.

Gość gość
Nie odbieraj,a potem powiesz ze nie zauwazylad albo bylas zajęta. A jak ktoś mówi tego nie rob tamto rob to powiedz ze to twoje dziecko, i wiesz co robisz żeby dla niego dobre bylo.

Gość gość
Powiedz ze lekarz kazal ci ograniczyć kontakty z rodzina bo to źle wplywa na nastrój ciężarnej :)

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
aaa... to chyba,że:) ja mam drugi nr słuzbowy:)

Gość gość
co to znaczy 'kazanie'? ja mowilam, ze teraz drzemie i albo ide na spacer albo piore i nie mam czasu. kto Ci te kazania robi? tylko nie mow ze teściowa? :P

Gość gość
Min teściowa, wszystkie ciotki.

Gość gość
Mówią, ze jak nie odbiorę to one się boją i tak pół godziny potrafią na wijac

Gość gość
ciotki? powiedz im, że jak urodzisz to dasz znać, muszą czekać cierpliwie, bo dostajesz dziesiątki telefonów i nie masz już sił - ja byłabym asertywna w takiej sytuacji :)

Gość gość
i że do opieki masz faceta ewentualnie swoją mamę, chyba to zrozumieją? znowu jeżeli takiego czegoś nie umiesz - ja raz powiedziałam, że nie będę tutaj robiła chrzcin, bo polecę do Indii,żeby mały wierzył w reinkarnację. Idiotyczne? pomogło, już więcej pytanie 'kiedy chrzciny?' nie padło :)

Gość gość
Jeśli masz dość ciągłych telefonów z ofertami i z innymi oszustwami To już teraz można zablokować swój numer na takie połączenia! Koniec z wysłuchiwaniem głupich ofert! http://sprawdz-to.ga/ZablokujNumer