Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Delikatny problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę do Państwa ponieważ mam bardzo delikatny problem w moim związku, a nie mam z kim o tym porozmawiac, gdyż jest to temat bardzo intymny a moja frustracja i rozgoryczenie sięgaja już zenitu :( Mianowicie chodzi o to, że jestem wręcz w idealnym związku. Jest miłość, szczerość, wierność, rozmowa. Wszystko jest po prostu rewelacyjnie i to mnie bardzo cieszy bo ciężko w dzisiejszych czasach o taki zwiazek, jednak jest pewien "mankament", który nie pozwala się cieszyć związkiem tak do końca. Co jakiś czas ten problem powraca, a mianowicie chodzi o sprawy łóżkowe, niestety z Partneren zupełnie się nie dobraliśmy w tych sprawach. Nie chodzi o to że lubimy co innego, bo nie w tym problem. Problem polega na tym, że nie dopasowaliśmy się anatomicznie. Jego penis jest po prostu dla mnie za mały. Jesteśmy ze sobą juz 2 lata a ja czuję niezaspokojenie. Jest to strasznie ciężka sytuacja dla mnie, ponieważ kocham i cała reszta nam sie układa, ale w seksie jest po prostu katastrofa. Wiem, że nie seks jest najważniejszy, zawsze tak uważałam, ale widzę że dla mnie jest jednak ważny. Jestem sfrustrowana. Stoję między młotem a kowadłem, bo jak mam odejść jeśli kocham, a z drugiej strony jak mam życ nie będąc wcale zaspokojona. Boję sie o przyszłość, ponieważ nie chcę zdrady a obawiam się że w wyniku takiego niezaspokojenia w końcu źle to się skończy. :( Pomocy! Ja na prawdę nie mam się do kogo zwrócić. Myślę, że Państwo już to rozumieją widząc delikatność tematu. Nie wiem co robić. Moje życie się wali. Próbowaliśmy już wszystkiegi, zabawek, pozycji, nowych rzeczy w seksie itp itd ale to nadal nie jest to. Wali mi się świat. Pomocy! ;(

Gość gość
o ile mi wiadomo, to są jakieś metody powiększania widziałam kiedys test porównujący kilka metod okazało się że są pompki powodujące powiększenie (może i niewiele ale jednak) poszukaj w necie info

Gość gość
niestety to także było wypróbowane, efekt niewielki. :(

Gość gość
czy kobiete mozna zadowolic tylko pchajac jej pale w wielkosci maczugi?Ma jezyk,dlonie,poprzez pieszczoty tez mozna miec orgazm,chyba,ze tylko poprzez obijanie macicy wielkim penisem,masz zadowolenie:-o

Gość gość
właśnie chodzi o to, że on nie jest nawet średniej wielkości. Nie chodzi tu o nie wiadomo jaki rozmiar. :/

Gość gość
to pisz jasno,ze facet ma ptaszka jak chlopiec 8letni,i wtedy jasne,ze ma niewyksztalcone genitalia.Sredni penis czyli taki 14-16cm moze zadowolic,baa nawet mniejszy,bo jak wiesz,kobiety,ktore maja orgazm pochwowy wiedza,ze odcinek w pochwie(punkt G)jest krociotki,i znajdyje sie doslownie kilka cm od wejscia w pochwie,a co za tym idzie,mozesz miec orgazm,odpowiednio stymulujac nawet z czlonkiem 10cm.

Gość gość
problem w tym że jest też dość cienki :/

Gość gość
wez kobieto przestan wymyslac bzdury,palec jak wkladasz,to za cienki nie jest?Pogadaj z partnerem a nie szukasz dziury tam,gdzie jej nie ma

Gość gość
a może to ty masz tam rozepchane WIADRO????!!! :o

Gość gość
o mnie na pewno nie chodzi,po prostu penis nie jest nawet średniej wielkości... i w dodatku dość cienki :/