Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki lecą na hindusów i pakistańczyków

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem, przeciez oni sa paskudni... to juz arabowie sa przystojniejsi

Gość gość
Wszystkie ciapaki są wstrętne. Lecą na nich głównie dziewuchy z wiosek i zadvpii, gdzie nikt takiej nie zachce. zazwyczaj są już nieźle przechodzone, głupiutkie, edukację zakończyły przeważnie na gimnazjum, maja szpetne mordki i wielkie dupska. Nawet pierwszy lepszy polski patol by takiej nie ruszył, więc biorą się za 'beżowych'.

Mają niskie poczucie swojej wartości, zazwyczaj wywodzą się z rodzin patologicznych, gdzie podświadomie szukają niepijącego gościa. Są naiwne, łatwowierne, wynika to z patologi w jakiej się wychowali i nie umieją racjonalnie ocenić sytuacji.

Gość gość
Niech se leca na kogo chca, przynajmniej ktos je bedzie kochal , bo Polak przeciez patologi nie tknie

Gość gość
nie uogulniaj ja bym ich kijem od szczoty nie tknela

Gość gość
dzizas, uogolniaj* :O

gość-Tylko że po krótkim czasie, to już miłość nie będzie a piekło. One się pakują w większe bagno, niż ich matki.

Gość gość
Czasem na lotnisku takie widuje lub na ulicach. To dziewuchy najgorszego sortu, nikt takich nie chce, wyglądają jak typowe lumpiary. Często mają już bękarty z poprzedniego związku, więc nikt normalny się z takimi nie zadaje.

Gość gość
Atrakcyjna i wykształcona kobieta na poziomie nie wiąże się z takimi. Napisałabym więcej, ale pewnie zaraz znowu usuną temat.

Gość gość
bo mają adrenalinę: obleje mi ryja kwasem, czy nieobleje

Gość gość
Hehe

Gość gość
hindusi nie tylko wyglądają jak ciepłe kluchy ale i tak się zachowują a kobiety ponoć ciepłych kluch nie lubią. Generalnie to zagraniczny facet może być brutal i damski bokser jak arab, maminsynek jak włoch, ciepła klucha jak hindus ale jak polak ma jakąś z tych cech to wielka afera.

Gość gość
Hindusi są beznadziejni, brudny naród, kraj zasyfiały, faceci gadają jak kury, tzn gdakają, ten ich ton wypowiedzi masakra. W Indiach są non stop grupowe g***ty, kobiety traktują tam jak śmiecia. Ogolnie nie polecam, byłam w indiach na wakacjach na Goa, na wakacje fajne miejsce ale na dluzej radze uciekac. W tamtych okolicach tylko Wietnam i Tajlandia to cywilizowane kraje.

Gość gość
Nie lecą.

Wietnam i Tajlandia zamieszkiwała jest przez rasę żółtą. Rasa ta nie ma nic wspólnego z podludźmi mieszkającymi w Indiach, Pakistanie czy Bangladeszu. Z Indii wywodzą się przecież cyganie, wiec jaka rasa, tacy ludzie i ich kultura.

Gość gość
to prawda miałem w grupie dziekańskiej Vietkonga, mówił, że najładniejsze dziewczyny to Tajki, przekonałem się jak przyjechała do niego dziewczyna pół Tajka, pół Francuska, córka Tajki i żołnierza francuskiego, cudo.