Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to z Wami jest drogie panie

Polecane posty

Gość gość

Zerwałem z dziewczyną na jej własne żądanie. Zapewniała o miłości, ak bardzo mnie kocha , że jestem tym jedynym itd. Zerwaliśmy a ona po tygodniu z innym to coś jest nie tak chyba nie? Nie było miłości?

Gość gość
każda szanująca sie dziewczyna tak robi, w czym problem?

Gość gość
To dzewczyny w ten spsób się szanują z rąk do rąk?

To uważasz chłopcze że dziewczyna ma co najmniej 10 lat po Tobie rozpaczać aż od łez zardzewieje ?

Gość gość
to i tak w porządku dziewczyna. a co powiesz o facecie, który przez 8.lat był ze mną, umawiał się od miesiąca z inną i kiedy mu to powiedziałam, twierdził dalej, że mnie kocha ? czy to nie patologia?

Gość gość
jesli na jej ządanie to znaczy ze miała juz innego na oku a tobie na pocieszenie słowa...

Gość gość
była miłosc ale do innego ,źle trafiles

Gość gość
No ok powiedzmy że miała innego na oku ale co myśleć o takich dziewczynach? Spotkałem się z takimi przypadkami już pare razy. Po co mnie pocieszać skoro ktoś kogo się kocha i tak wie że za chwile wbije nóż w plecy? Mało tego razem się śmialiśmy z takich przypadków :P

Gość gość
Raz już wcześniej popełniła taki błąd i wróciła z podkulonym ogonem. Dałem szanse wiem że się nie powinno ale dałem bo ja też w wielu rzeczach w życiu zawalałem i dostawałem szanse dlatego dałem. Wczoraj z nią rozmawiałem powiedziała że kocha i tęskni a wieczorem z innym wg mnie coś jest nie halo tylko nie jestem w stanie zrozumieć co.

Gość gość
jest niedojrzala emocjonalnie i nieuczciwa , taka zabawa moze ciągnąc sie całymi latami , szybko sie odetnij definitywnie bo wciągnie cie w bagno

Gość gość
na szanse zasługuje kazdy ale tu zgadzam sie z gościem powyżej

Gość gość
Problem nie polega tylko na niej jest dziecko nie moje niestety ale ma 4 lataka ze mna była 3 lata i dziecko traktuje jak ojca mówi tato kocham cie. Z dzieckiem ograniczyłem już wcześniej kontakty żeby nie robić aż takiej krzywdy za jednym razem bo wiedziałem ze z matka sie dzieje cos nie tak. Nie jest problemem zostawć i się odciąć tylko że mi jest naprawde wstyd za to że dałem się omamić komuś takiemu i to mnie boli najbardziej :(

Gość gość
i drogi panie nie kazda tak ma jesli nie pozwolisz jej mieszac w swoim zyciu to masz szanse sie o tym przekonac

Gość Orfraie
Miała już kogoś. Szukała tylko pretekstu do zerwania z tobą.

Gość gość
to lepiej ze teraz przejrzales na oczy

Gość gość
to teraz nie daj sie omamic jesli tamten kolejny sie połapie i ją rzuci

Gość gość
Spotkałem się z wieloma takimi przypadkami i to naprawde było ich bardzo dużo i byłem pewny że mnie to nie spotka a już po pierwszym razie gdy się stała podobna sytuacja byłem poprostu pewny że takie coś już więcej miejsca mieć nie będzie. Gdzie jest sens gdzie logika w takim zachowaniu? Ja mam znajomą która jest zakochana we mnie od 5 lat nie utrzymywaliśmy ze sobą kontaktu teraz kontakt powrócił. Ona ma chłopaka i jest gotowa zostawić go dla mnie tak mi powiedziała ale ja nie chce nie to że nie czuje nic do niej czy coś jesteśmy na super stopie dogadujemy się we wszystkim ale mi głupio by było pokazać się z kimś bo ja w głebi duszy kocham ta z która mi się nie ułożyło. Głupio by mi było też z powodu takiego że ona kogoś zostawiła dla mnie i że ten ktoś rozpacza i było by to też taka sama sytuacja jak ze mna i z moją byłą że zostawia się dla kogoś :( Nie jestem w stanie zrozumieć takiego postępowania

Gość gość
nie mozesz jej zrozumiec bo sam taki nie jestes , nie pasujecie do siebie ale wszystko przed tobą

Gość gość
i faktycznie na razie nie wiąż sie z nikim pobądź sam i poukładaj sobie swoje sprawy

Gość gość
zostaw to ,będzie się Tobabawila,wiem co mowie przebolejesz i wyjdziesz na prosta,jestem facet,wiem co mowie

Gość gość
utnij kontakt i bądź konsekwentny bo zmarnuje ci kolejne lata

Gość gość
zmień numer telefonu i po jakimś czasie dojdziesz do siebie

Gość gość
Wem że tak właśne powinno się zrobić ale to serce cholerne jest takie a nie inne:P Chodzi o to że ja nie lubie gdy coś mnie dotyczy a ja tego nie rozumie. Jestem taki że drążę temat dotąd aż nie pojme tego i wtedy z czystym sumieniem moge odejść bo wiem dlaczego.

Gość gość
to moze ci zająć duzo czasu ale to twój wybór

Gość gość
A co myślicie o psychologu czy jest to jakimś wyjściem? Na chwile obecną mam taki straszny mętlik w głowie i nie jestem w stanie go poskładać. Wielu może powiedzieć zmień swoje życe znajomi wyjścia itp mi nie jest tak łatwo:( Znajomych wszystkich poświęciłem dla niej z nikim nie utrzymuje kontaktu i nie mam zamiaru bo przekonałem się jacy są to ludzie. Pracy nie zmienie bo prowadze własną DG i pracuje sam. Mieszkam w małej miejscowości i to jest dużym problemem. Wiem że wygląda to jak użalanie się nad sobą ale mam 26 lat straciłem 3 lata życia i w sumie straciłem wszystko co tylko mogłem poświęciłem całe swoje życie dla bycia z nią.

Gość gość
to moze poświęciles zbyt duzo

Gość gość
masz to na co sie godzisz