Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaluzje

Polecane posty

Gość gość

Właśnie czym czyścicie żaluzje w pokoju dziecka? Mam żaluzje założone od niedawna i na prawdę nie widzi mi sie ściąganie ich co tydzien i szorowanie a szmatką i pojedynczo każda żaluzje to nie skończę za 2h

Gość gość
Wiesz grunt to wybrać też dobrze żaluzje, które po prostu łatwo nie będą ulegać uszkodzeniom. Dlatego właśnie polecam c**produkty dostępne na stronie firmy Debastor.

Gość gość
Żartujesz? Mam co tydzień czyścić żaluzje??? Raz na jakiś czas (rzadko) podłączam do odkurzacza taką końcówkę do kurzy (taka okrągła, ma 3-4cm włoski na końcu).. żaluzje zakręcam na zasłonięte, ręką trochę rozsuwam je, a drugą przelatuję odkurzaczem.. potem ewentualnie to samo, ale wilgotną ściereczką (mam drewniane). Mycie żaluzji to nei wiem.. 2 razy w roku? 3?

Gość gość
zamień na roletę - koszt 50zł i święty spokój

Gość gość
z roletami fajna sprawa, nawet jezeli Ci sie nudza to sa fajne takie dwufazowe. bo to prawda - zaluzje lapia koszmarnie kurz, tluszcz i wszystko co lata po domu i niestety tak sie je czysci, szmatka szczebelek po szczebelku, lub zdjac i do wanny.

Gość gość
Roleta jest beznadziejna bo albo masz całkiem odsłonięte okno, albo zasłonięte.. a żaluzja umożliwia dopasowanie dopływu światła wg potrzeb. Jest praktyczniejsza..