Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadanie do chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Dwa lata temu pewien chłopak z mojej szkoły zaprosił mnie do znajomych na fejsie. Nie znałam go wtedy, chyba nawet nie kojarzyłam, ale to była pierwsza liceum, czas kiedy chciałam poznawać nowych ludzi, wiec zaakceptowałam zaproszenie. Od tamtej pory nic sie nie wydarzyło xd nie napisał do mnie, nie zagadał, w szkole jak mnie widzi to ucieka wzrokiem, widać ze ewidentnie sie mnie wstydzi. Natomiast lajkował mi kazde zdjęcie, każdy post, raz nawet zaczepił. Przez cały ten czas albo z kimś pisałam, albo kogoś miałam, wiec jakos nie bardzo było mi z nim kręcić. A teraz w styczniu mam studniówkę, on też i chciałabym z nim pójść. W sensie że zatańczyć poloneza, niekoniecznie jako osoba towarzysząca, bo przeciez nie znam go tak naprawdę ;) ale wydaje mi sie fajnym chłopakiem i widać ze mu sie podobałam. Tylko ze nie wiem jak jest teraz... Czy nie głupio będzie, jeśli dziś do niego napiszę i jakoś przy okazji zapytam o tą studniówkę? Jak myślicie, zgodzi się? Nigdy nie zamienilismy ze sobą słowa, jedyne co to lajki na fejsbuku. W tym tygodniu dodałam jakiś post i tez mi go polubił, dziewczyny raczej nie ma. Ale boję się, ze jednak odmowi, a wtedy w szkole bede sie strasznie krępować. Tyllko jeśli juz, to jak zagadać? Nie chciałabym zacząc od "hej co tam" bo na takie pytanie i tak kazdy odpowiada "dobrze" :P jestem strasznie wstydliwa i boję się napisać, boję się reakcji. Prosze, pomozcie :)

Gość gość
Nie słuchaj się ludzie którzy zaraz będą Ci odradzać jakikolwiek ruch 'bo to facet musi zrobić 1 krok' bla bla bla. Dla nieśmiałego chłopaka jaka kolwiek pomoc jest na rękę :) Jeśli ty też się jesteś nieśmiałą, możesz spróbować tak jak on - np. porozmawiać z nim przez internet, zapytać się o coś, cokolwiek. A w szkole mów mu 'cześć' i czekaj ja jego reakcje :)

Gość chejsbuk
zagaduj dziewczyno na chejsbuku trzymam kciuki!!!!!!