Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmysly faceta

Polecane posty

Gość gość

jak rozbudzacie zmysły swoich facetow?? co robicie żeby oszalal z podniecenia?? panow tez zapraszam do wypowiedzi powiedzcie co lubicie:)

Gość VBxxxxxxxxxxxxxxx
Wystarczy, że laseczka będzie miała długie nogi, będzie paradowała przede mną w samych cienkich, bezmajtkowych rajstopach i w butach na wysokim obcasie (szpilki, albo jeszcze lepiej sandały). 🖐️ A tak poza tym nie potrzeba mi wiele do szczęścia i tak mi cały czas stoi w pracy :D🖐️

Gość gość
Lubimy seks codziennie z inną kobietą, umiesz zmieniać twarze?

Gość VBxxxxxxxxxxxxxxx
Ja lubię sex z jedną kobietą, ale musi mnie naprawdę pociągać -czyli być sexy i fajna.

Gość gość
od roku mężatka:) chce wprowadzić w lozku cos nowego żeby nudno nie było:) twarzy zmieniac nie będę bo moja chyba nie jest najgorsza a maz już się przyzwyczail:D powiedzcie co by was konkretnie zaskoczylo i spodobalo by się wam albo jakie fantazje macie (ale wiadomo w granicach rozsądku)

Gość gość
Widać nie miałeś nigdy kobiety. Ja wytrzymałem 3 lata

Gość gość
chłopaki spokojnie bo znowy zacznie się przechwalanie który miał więcej lasek albo który ma większego, ja się chce tylko dowiedzieć co byscie chcieli przezyc ze swoja kobieta w lozku bo noc się zbliza a ja pustka w glowie:(

Gość gość
Umiesz zrobić głębokie gardło?

Gość VBxxxxxxxxxxxxxxx
gość Widać nie miałeś nigdy kobiety. Ja wytrzymałem 3 lata. Kto nie miał kobiety? Bo ja z moją sypiam już 11 lat 🖐️

Gość gość
głębokie gardlo?? ja umie się cala gleboka zrobić:D ja moim ciele nie ma już niezaliczonego otworu jeste w tym mistrzynią:))

Gość gość
jeśli o meza chodzi to jest ok jak daje to zawsze bierze ochoczo:) chce po prostu cos nowego wprowadzić żeby nuda nie wialo:) oj a filmik to stare dzieje jakos się laska nie stara:d

Gość gość
wynajmij hotel, postaraj sie to tak zorganizaowac zeby on nie wiedzial od razna nic***przebierz sie w hotelu . Daj mu zaproszenie do hotelu na godzine ta i ta, wyjdz z pokoju ic zekja na korytarzu, poczekaj az wejdzie do pokoju (oczywiscie zostaw mu klucz wczesniej). jak wejdzie wtedy tu rusz do pokoju ale jestes w samym plaszczu a pod spodoem jestes tylko w samych ponczochach i szpilkach, zgwalc go, przejmuj kontrole, rzuc go na lozko, usiadz mu na twarz i zacznij ujezdzac, zacznij mu robic dobrze loda, jak sie nie spusci, to sam Ci sciaganie i zacznie porzadnie roochac.. :) dzila na facetow ktorzy nie maja kompleksow i krtorzy maja wysokie stanowiska w ktorym zarzadzaja ludzmi. Jesli twoj maz tylko komussluzy w pracy to taka akcja moze wywolac szerego problemow psychicznych :)