Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewwwczyna123

Czy kobieta zauwaza urode innych kobiet

Polecane posty

Gość dziewwwczyna123

Pracuje zagranica, w biurze z dziewczyna, ktora jest bardzo ladna. Tzn dobrze sie ubiera, maluje, jest szczupla i zadbana. Typowa laska. Dzisiaj zapytala mnie, skad pochodze. Myslala, ze z innego kraju niz Polska. Ja pytam, dlaczego, a ona- w kazdym razie jestes ladna. Klamala?

Gość gość
Nie, myślała, że wszystkie Polki to wieśniary.

Gość dziewwwczyna123
:))

Gość dziewwwczyna123
Ogolnie mam niska samoocene. Nie maluje sie, bo bo nie potrafie, czego zaluje oraz ubieram sie z reguly jak szara mysz. Jednak czasem, kiedy ubiore sie seksownie ale z klasa przyciagam wzrok, figura?. Jestem klepsydra. Widze,ze w pracy niemalze wszyscy mezczyzni sa dla mnie mili i pomocni, ze wielu z nich mnie podrywa, jednak ja nie wierze w siebie. Tzn, nie wiem dlaczego to robia. Jestem mila. Dlatego zdziwil mnie komplement od mojego przeciwienstwa. Seksownej, zrobionej dziewczyny.

Gość gość
Ja zauważam urodę innych dziewczyn. Jestem atrakcyjna, ale jak zobaczyłam byłą dziewczynę mojego w sumie też już byłego (niestety) mężczyzny jak się do niego klei, to omal nie pękłam z zazdrośc****iękna, seksowna, utalentowana. Myślałam, że wiele mi nie brakuje, ale przy niej czułam się okropnie.

Gość dziewwwczyna123
a moze wszystko jest tylko kwestia pewnosci siebie? moze jestes piekna, tylko w to nie wierzysz? nie mozesz sie porownywac.

Gość gość
kobiety nie wiem za to panowie zawsze

Gość gość K
Oczywiście, że kobiety zauważają urodę u innych, tak samo jak jej brak.

Gość gość
A moze chodziło jej o to ze była zdziwiona ze jesteś Polka bo Polki sa z reguły Piękny ja bym tego nie odebrała jako komplent , z tego co piszesz wyglada to tak jakby była zdziwiona ze jestes z Polski a aPolki sa uznawane za Piękne kobiety .