Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ello99

Sny się sprawdzają

Polecane posty

Gość Ello99

Wierzycie w sny? Czy oni na serio się sprawdzają ? Jak je zrozumieć :) ?

Gość gość
zwykle w drugą stronę, no ale na upartego można se wierzyć:)

Gość Ello99
U mnie jest różnie z tymi snami niektóre się sprawdzają,a nie które nie . Podobno niektóre elementy w snach mają ukryty sens ;)

Gość gość
tak spr

Gość gość
Sen tak samo jak Jawa to stan swiadomosci. Sny maja swoja logike i sens odmienne od tych na jawie. Wiele symboli jest w snach o sensie niedoslowonym.

Gość gość
No raczej nie. Ostanio mi sie śniło, że leciałem Dreamlinerem z Warszwy do Londynu i miał małą katastrofę bo zaczął lądować ze zbyt duża prędkością i nie wyrobił sie przed końcem pasa startowego i skrzydłem zahaczył o terminal. Nic mi sie nie stało tylko lekkie krwawienie ze szczęki miałem i tylna częśc zębów zwarła mi się góra z dołem i nie mogłem ruszać szczęką, ale kolega który skończył, stomatologię mi to naprawił, jakmiś cudem był akurat wtedy w Londynie. Lubie swoje odjechane sny, bo jak wstaje i cokolwiek z tego pamiętam, to mam ubaw na cały poranek.

Gość gość
trudno slepo w nie wierzyc ale u mnie jest tak ze to co mi sie sni po kilku tyg lub mies sie spr taki sen z ur dziecka sniło mi sie ze jestem na sali operacyjnej i płacze prawie mdleje cierpie potem rodzi sie dziecko jade daleko dalej nie napisze cholewka obraz po obrazie dokładnie wszytsko tylko ze po bardzo długim czasie sama jestem w szoku dzis miłam taki sen ze rano ech... ale nie napisze bo jeden sen to tylko symbol nic znaczacego kurka wodna a inny jakby wierne odbicie szok

Gość gość
mówia ze wsnach nasza podswiadomosc robi weryfikacje i pokazuje nam rózne rzeczy z tym ze ponoc nie kazdy ma to własnie bo to to... trzeba miec