Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka242

Jak myślicie czy

Polecane posty

Gość poznanianka242

Czy nie wstydem jest dzisiaj że to kobieta może poszukać faceta i się z nim umówić ? czy lepiej jak to on mnie pierwszy poszuka i zaprosi ? Bo jeżeli twierdze że to on mi sie podoba to czy ja mogę pierwsza startować ,czy mam czekac na jakiś jego cynk który by oznaczał że chętnie by się ze mną umówił ? Proszę o rade ?I jak to można rozpoznać ze mu wpadłam w oko ?

Gość gość
to już nie te czasy, kiedy kobiety czekały aż facet zechce zwrócić na nie uwagę. Jeśli podoba Ci się facet - próbuj. Byłoby C**przykro, gdyby inna Ci go sprzątnęła, bo miała więcej odwagi

Gość gość
Nie wiem czy wstyd czy nie, ale powiem Ci, że to nie ma sensu, z prostego powodu. Faceci to zdobywcy i szybko znudzą się taką dziewczyną co o nic zabiega, daj im wszystko na tacy, sama wskakuje do wyra, bo facet tak jej się strasznie podoba, c**** ją swędzi, że jakby mogła to by w tyłek mu weszła... Taki związek gdzie kobiecie bardziej zależy nie ma szans na dłuższą metę. Bo jak facetowi nie zależy, to po prostu nie zależy, ma cię gdzieś i tyle i nie warto walczyć o faceta, prosić się go o miłość, bo to jednak facet wybiera kobietę, a nie na odwrót. A teraz takich zdesperowanych chętnych lasek do łóżka to faceci (szczególnie ci bardziej atrakcyjni) mają na pęczki, więc pewnie są już takimi znudzeni i czasem sami chcieliby się trochę pomęczyć, żeby zdobyć kobietę a nie dostać wszystko na tacy, bo to jest po prostu... nudne.

Gość lubie sluchac Bulata O
cynk jest dobry zwlaszcza na wypadajace wlosy

Gość gość
Nie wiem czy wstyd czy nie, ale powiem Ci, że to nie ma sensu, z prostego powodu. Faceci to zdobywcy i szybko znudzą się taką dziewczyną co o NICH zabiega, daje im wszystko na tacy, sama wskakuje do wyra, bo facet tak jej się strasznie podoba, c.-.i.-.p.-.k..-.a ją swędzi, że jakby mogła to by w tyłek mu weszła... Taki związek gdzie kobiecie bardziej zależy nie ma szans na dłuższą metę. Bo jak facetowi nie zależy, to po prostu nie zależy, ma cię gdzieś i tyle i nie warto walczyć o faceta, prosić się go o miłość, bo to jednak facet wybiera kobietę, a nie na odwrót. A teraz takich zdesperowanych chętnych lasek do łóżka to faceci (szczególnie ci bardziej atrakcyjni) mają na pęczki, więc pewnie są już takimi znudzeni i czasem sami chcieliby się trochę pomęczyć, żeby zdobyć kobietę a nie dostać wszystko na tacy, bo to jest po prostu... nudne. A jeszcze dopiszę, że pisać/mówić facetowi jak bardzo on ci się podoba to jest po prostu upokarzające i taki facet cię wyśmieje. To ty masz się podobać facetowi, a on ma cię zdobywać, nie na odwrót. BO jak pokażesz że ci bardziej zależy to już na wstępie jesteś przegrana. A skoro facet atrakcyjny to takich jak ty ma na pęczki.