Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikelhauba

Nekrospodnie

Polecane posty

Gość pikelhauba

Potrzebuję dwóch przyjaciół, najlepiej mężczyzn, którzy chcą razem ze mną osiągnąć wieczne szczęście. Aby nabyć taką rzecz ,która może przynieść mi szczęście i pomyślność muszę umówić się z przyjacielem (tym pierwszym), że po swojej śmierc****ozwoli mi nosić dolną część swojego tr****a jako spodnie w dzień i w nocy. Czyli po tym jak Twoje ciało zostanie pochowane, wykopię je i od pasa w dół zedrę z niego skórę w jednym kawałku. Jak tylko przywdzieję powstałe w ten sposób spodnie, na mosznie położę monetę ukradzioną od ubogiej wdowy. Ale aby zapewnić sobie zbawienie muszę przekonać kogoś innego (przyjaciel numer 2), aby przejął ode mnie spodnie i przywdział każdą z nóg jak tylko zostanie ze mnie ściągnięta. Nekrospodnie dzięki temu zatrzymają swoją właściwość gromadzenia pieniędzy na pokolenia! Nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia, jestem kobietą, ale wiem, że nekrospodnie mogą być noszone przez płeć piękną. Mimo to nie mam pojęcia co zrobić z penisem. Czy mogę go najzwyczajniej w świecie podarować mojemu przyjacielowi gejowi w ramach magicznej protekcji? Ps: Proszę też o namiary na niebogatą wdówkę. Liczę na poważne odpowiedzi, pozdrawiam.

Gość Goofy1985
Ci Niemcy to jednak mają nierówno pod pikelhaubami...

Gość buła

Ktoś sobie przerobił opis stworzenia nekrospodni i teraz szpanuje. Ten temat ciekawie poruszony jest na stronie www.zesmiercianaty.pl/smierc/nekrospodnie-i-islandzka-magia