Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babcia mnie się zapytała czy może do ZAKONU nie chce iść

Polecane posty

Gość gość

:O :o a wszystko przez to że nigdy nie widziała przy mnie faceta , i od dwóch lat rozpowiada znajomym i rodzinie że zaciągnęłam się w lata i że zostałam ,zostanę starą panną. :o a co najgorsze to prawda bo już mam 28l. i byłam i jestem sama.

Gość gość
wstyd mi się zrobiło i złość mnie ogarnęła

Gość gość
ja mam 24 lata, swoich chłopaków ukrywam przed rodziną :O oni są strasznie ... wścibscy to mało powiedziane! oni żyją moim życiem! dzwonią codziennie i codziennie chcą mnie widzieć (rodzice) moja mama nawet pamięta kiedy do nich nie przyjechałam :O "3 listopada nie przyjechałaś!" " a twoja koleżanka tutaj chyba mieszkała, o na tym piętrze" "a tam cię z imprezy kiedyś odbierałem, pamiętasz?" i tak wszystko wokół mojego życia :O jakbym poznała z moim chłoopakiem to bym życa nie miała już

Gość gość
Och niunia fagasa przyprowadzić babci :D

Gość gość
ha ha to niezłą masz tą babcie :D

Gość gość
jak pomyślę o tym to mało co mnie szlag nie trafi - jak to się moim życiem interesuję

Gość takapracamnie przytlacza
Nie lam sie, ja mam 26 lat, drugie zareczyny juz przezylam i znowu mi sie zwiazek rozwala. Rodzina tez na mnie krzywo spoglada, jak na emocjonalnego nieudacznika... nie widze juz dla siebie nadziei w kwesti zycia osobistego. Nastawilam sie na staropanienstwo... gdybym od poczatku byla sama to zaoszczedziloby mi to duzo nerwow.

Gość gość
współczuję Wam

Gość gość
Raz mi jeden menel pod sklepem powiedział że powinienem iść do seminarium ,bo wyglądam .

Gość gość
PsRVCwFtkTAkzq7l9YluskwV