Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego lepszego jest w Anglii i zyciu w UK jak w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Wasze opinie.

Gość gość
Teraz? Nic...

Gość gość
Tu bieda i tu bieda, tu brak pracy i tu brak pracy, tu syf i tu syf...

Gość gość
Plusy UK : - nawet za gowniania prace tutaj jestem w stanie wyzyc na godnym poziomie i jeszcze wyslac do Polski, - moge zyc po swojemu, Minusy: Cholernie tesknie za rodzina, czuje sie czasami jak gowno przez dyskryminacje, ale w Polsce nic lepszego na mnie nie czeka to siedze tu zeby raz na rok pojechac do Polski i pokazac, ze jakos mi sie udalo a nie tak jak wszyscy mowili, ze jestem tylko wrzodem na d***e. Czasami sie zastanawiam czy juz calkiem nie upasc i nie spotykac sie tu z facetami za kase, bo.kiedys zaczna pytac czemu jeszcze nie mam mieszkania w UK, samochodu, czemu nie zapraszam do siebie i sie wyda, ze zamiast byc w Polsce architektem (choroba zmusila mnie do przerwania studiow), pikuje ubrania w warehousie. Calkiem szczerze pisze.

Gość gość
Najlepiej sie sk***ic! Przeciez do tego nawet mozg nie jest potrzebny!

Gość gość
najlepsze jest to ze jest to ze ucze sie angielskiego, ciagle praktykujac z rodowitymi anglikami, tego nie zastapia nawet najdrosze kursy w polsce!!

Gość gość
Najlepiej sie sk***ic! Przeciez do tego nawet mozg nie jest potrzebny! Do tego też jest potrzebny, ale twój rozumek jest za mały na pojęcie tego. Wyzywanie każdego komu się dobrze wiedzie od k***w i innych jest bardzo inteligentne :D

Gość gość
w UK może i bieda ale PL nędza

Gość gość
Co jest lepszego ? - codzienne używanie angielskiego w pracy (chyba że ktoś pracuje tylko z Polakami co jest dużym błędem), - lepsza atmosfera w pracy, bo tam gdzie nie ma Polaków albo jest ich garstka i nie ma się z nimi kontaktu, tam pracuje się o wiele wiele lepiej, - lepiej rozwinięty transport publiczny, który np. w Londynie musi się zmagać ze znacznie większym obciążeniem, którego nie ma w żadnym polskim mieście, - w porównaniu do Polski lepszy stosunek cen np. elektroniki do zarobków, - zdecydowanie więcej papierkowych spraw da się załatwić przez internet nie wychodząc z domu a nawet jak gdzieś trzeba pójść osobiście, to najczęściej trwa to wszystko szybciej i sprawniej, - znacznie ciekawszy wybór jeżeli chodzi o rozrywkę i kulturę, więcej koncertów artystów z całego świata, - laickie państwo w przeciwieństwie do Polski, co przekłada się na wiele sfer życia, - nie ma złodziei spod znaku Okrągłego Stołu, którzy rozwalają gospodarkę

Gość gość
najlepsze jest tutaj to, że księża nie rządzą krajem i nie wpieprzają ci się w życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!