Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy przypadkiem usłyszałam rozmowe mojego męża z kolegami rozmawiali o swoich żonach mój mąż mówił że bardzo mnie kocha że szanuje że uwielbia się ze mną kochać ale no właśnie jest to jedno ale a więc chciałby żebym schudła mówił że z jakies 10 góra 15 kg weraz waże 83 mowił im że on mi tego niepowie bo mi niechce zrobić przykrości bo niechcę żebym cudowała z dietami itp ale kurcze ja to słyszałam i zrobię wszystko aby cos kgzrzucić i proszę was o jakąś dietke i może tabletki ale niezadrogie tak do 50 zł bomamy spore raty do spłaty a z sportem to ze 3 dni w tygod jakąś godź na ćwiczenia znajdę PROSZĘ O POMOC

Gość gość
My kobiety z większą wagą mamy naprawde przerąbane ja waże 85 kg ludzie któży mni?d otaczają myślą że ważę tyle bo źre co popadnie a to nieprawda nigdy ni?dbyłam gruba przytyłam dopiero po urodzeniu 2 dziecka !usiałam w ciąży brać wiel?d leków. Tym STERYDY. Na utrzymanie ciążz walczyłam o każdy dzień ciąży o każd gram dziecmja i co 2 dni przed porodem ważyłam 62 kg ale udało się synekażył 2650 i był zdrowy ja dwa miesiące po porodzie zaczełam tyć wręcz puchnąc dziś od poro?u mineło 7 lat a ja niemogę schudnąć lekarze. I dietetycy cuda !obiecali i nic nadal jestem grubaskiem ale ludzie nierozu!ieją mego broblemu oni widzą wemnie grubasa

Gość gość
Dziewczyny współczuje waiałam też problemy z wagą u mniebyła to wina tarczycy piję ocet jabłkowy z wodą i !oje kilogramy powoli znilają do tego zero słodyczy trochę ruchu i może wygram tą walkę wam też życzę powodzenia walce z kg

Gość gość
A próbowałyscie tabl THERMA LINE mi kiedyś pomogły pozbyć się kilku kg może wam też pomogą

Gość gość
Grubaski mają przerąbane kg łatwo nazbierać gorzej je zrzucić moja bratowa po ciąży przytyła 17 kg do dziś mimo wielu brób nieudało jej się schudnąć mimo że mineło już 6 lat bardzo mi jej żalzwłaszcza gdy chcę sobie kupić jakis ciuch a to za obcisły a toza krótki przażnie jejzakupy kończą się klapą nieżadko płaczem bardzo mi jej szk!nda ale nieumiem jej pomóc

Witajcie! Z checia podłącze się pod wspólną walke o zgrabniejsze ciałko! Waze 84kg, strasznie sie zapusciłam. Siedze od 3 miesiecy w domu i nie robie nic innego tylko jem! Ale od dziś koniec! Przyłączy się ktoś?

Gość gość
Witam mam na imię Asia jestem z wielkopolski ważę 83 kg moja wymarzona waga to 70kg czekam na wasze propozycje dodam że mam 30 l i dwójkę dzieciaczków

Gość gość
No to dziewczyny ja również się dołanczam do waszej grupy mam do zrzucenia jakieś 10 12 kg od czego zaczynamy?

Gość gość
A ja powiem tak chce schudnąć chociaż 10kg ale niemam kasy na drogie diety oraz jakieś fitnesy więc wydaje mi się że z mojego odchudzania nici !imo że mam do zrzutu grubo ponad 10 ale jak bym tą dyche straciła to by było miodzio

Gość gość
No kurcze pomysłów na odchudzanie jest wiele ale też wszystko zależy od zasobnośc***ortfela jak powiedziała jedna z dziewczyn diety i wspomagacze oraz fitness cluby są drogie Ja schudłam 14 kg i nadal się odchudzam ale przyznam że wydałam na ten efekt kupe pieniędzy narazie wydaje się źe było warto

Gość gość
Oj dziewczyny trochę wiary w siebie a napewno wam się uda schudnąć nawet za małe pieniądze:-)

Gość miodzinka
Witajcie forumowiczki ja również należę do klubu odchudzających się odstawiłam słodycze i gazowane napoję niejem po 18. Ale efektów niewidze zaczynam się wkużać po dni uciekają a kg nie

Gość gość
Dziewczyny widra i cierpliwość opaz konsekfencja to podstawa diety i odchudzania ja moją walkę rozpoczełam grubo ponad p!ół roku temu i jak!nś pomału idzie skala na wadze w dół chociaż gdy brałam edixal to jakoś te kg lepi?dj schodziły ale od pewnego czasu niemo kupić tych tabkj

Gość gość
Przepraszam za błędy ale piszę w pośpiechu :-)

Gość aglinka
Prawda jest jedna Mniej Żryj. MŻ dotyczy to i również mnie. Taka prawda. Tym sposobem schudłam z 65kg do 51kg. Kiedy tylko zaczęłam jeść dziennie rano na śniadanie owoce suszone: śliwki, morele, rodzynki i inne i garściami migdały i słodkie owoce (nie jem ani kryształka cukru, nic z mąki i wędlin) to przytyłam w dwa miesiące do 54kg z tym, że nie uprawiam żadnego ruchu. Ostatnio wpadłam na youtub na wykłady o żywieniu dr n.med Ewy Dąbrowskiej. Pooglądajcie o mechanizmach ochudzania - warto naprawdę. Ona propaguje jeden dzień w tygodniu (lub więcej w zal. od stanu zdrowia nawet do 6 tygodni dwa razy w roku) na warzywkach, gdzie nie je się nawet jabłka ani rodzynka bo hamuje odchudzanie. Jeśli się dziennie dostarcza bez tłuszczy i białek i cukrów 800kcal to nie czuje się głodu. Sprawdziłam na sobie. :) Ponadto jej dieta wg postu Biblijnego leczy. Zobaczcie na jej filmikach przykłady wykeczeń z chorób tzw cywilizacyjnych. Robi wrażenie, że post warzywno-owocowy daje tak spektakularne efekty.

Gość gość
aglinka masz naiwne podejście. Jeśli ktoś ma insulinoodp***ość, problemy z tarczycą, jajnikami, brał sterydy to musi mieć odpowiednio do tego dobraną dietę. Jak jesteś zdrowa to wystarczy jeść mniej. Ha ha ha jedząc mnóstwo suszonych owoców do tego tłuste migdały myślałaś, że jeszcze schudniesz? Przecież tam jest od groma węglowodanów, a fruktoza jest zdradliwa. Do dziewczyn z problemami które wymieniłam, wejdźcie na dział diety i tam popytajcie w poszczególnych wątkach, czy ktoś z tego typu problemem schudł.

Gość gość
Facet ktory kocha żonę,szanuje etc .etc.etc to nawet zbędne kg mu nie przeszkadzają.on kochając tego po prostu nie widzi:)Przykre,jak coś się takiego słyszy Ale zrób to dla siebie samej,poczujesz sie dowartościowana .Ogranicz do zera słodycze,cukier.Ja nie musiałam az tyle zrzucac bo wazyłam 70kg przy wzroscie 168 ale odrzuciłam słodkosci w kazdej postaci,codziennie rano na czczo pól godz przed jedzeniem sok z jednej cytryny z poł szklanki wody.Spadłam pięknie z wagi.Cytryna poprawia metabolizm i powoduje odczyn zasadowy,odkwasza organizm.

Gość gość
Dodam jeszcze,że mozna jeśc owoce ale tylko do godz 14-tej i 5 posiłkow dziennie w mniejszych ilosciach co 3-3,5 godz.

Gość gość
Dziewczyny trzymam z was kciuki w walce o figure ja byłam w podobnej sytuacji co autorka tyle że mi mój mąż powiedział wprost że mu moja waga przeszkadza więc się zawziełam i zaczełam walkę jestem już o 6 kg mniejsza i chcę jeszcze pozbyć się ym 8 kg ale niejest łatwo tyle wyżeczeń i pokus

Gość edzia 30
Dziewczyny dodajecie otuchy trzymacie kciuki i dopingujecie i to jest miłe ale żadnych konkretów to tu niepiszecie jak te babki mają schudnąć to powinniście im tu napisać

Gość pączek 20
Edzia 30 zgadzam się z tobą moja rada to zero słodyczy coli fastfodow więcej ruchu wody mineralnej 5 posiłków dziennie i może jakieś suplementy ym apteki farmaceuta napewno jakieś doradzi

Gość kubusiński
No odwieczny problem kobiet waga i jak ją zrzucić kurde laski no niewszystkie możecie mieć wymiary miss muszą być i chude i grube tak jest weselej

Gość kubusiński
No odwieczny problem kobiet waga i jak ją zrzucić kurde laski no niewszystkie możecie mieć wymiary miss muszą być i chude i grube tak jest weselej

Gość kubusiński
Kilogramy łatwo zwiększyć ale pozbyć się ich to już trudna sztuka która wymaga czasu i cierpliwości oraz dyscypliny ja walkę z kg rozpoczełam w walacje tego roku i pomału małymi kroczkami chudne chociaż jest ciężka jak holera teraz troszkę szybciej mi unikają kg bo biorę thermo line ale do końca mojej walki jeszcz?d dłuuuga droga ale dam rade musze dać

Gość gość
Polecam leczenie wg dr n.med. Ewy Dąbrowskiej. Wpisz ją na youtub i zobacz jej wykłady i efekty wyleczeń. Pozdrawiam

Gość gość
Witam wszystkie odchudzające się kobitki ja też mam problemy z wagą kilogramy uciekają i wracają już nawet niepamiętam ile diet przerobiłam u ilu dietetyków byłamile nasłuchałam się porad i uwag co i jak no i chudłam i chudłam a potem tyłam i tyłam i tak aż do wizyty u lekarza ginekologa okazało się że mam coś z jajnikami teraz jestem w czasie badań ale lekarz powiedział że niechódłam bo moje jajniki coś tam szwankują mam nadzieje że gdy je wylecze to w końcu schudne:-)

Gość pankracy jest cacy
Oj kobiety kobiety wy i te wasze diety nienudzi się wam to?:-)

Gość pankracy jest cacy
A ja wam coś opowiem moja siora schudła chyba ze 25 kg i dostała na głowę wxmgląda jak szkapa garbata i chuda a nadal widzi w sobie grubasa jak tak dalej pójdzie to wyląduje w wariatkowie

Gość cycynia
To jest chore

Gość gość
Ja odchudzam się już od dwóch lat i ch,yba będe odchudzać się do końca życia:-/