Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życiemiucieka

Nie uprawiam seksu bo jestem zboczona

Polecane posty

Gość życiemiucieka

Wiem, że żałośnie to brzmi, ale może jest tutaj ktoś kto ma podobnie. Jestem chyba sadystyczna. Wstydzę się tego. Wolę oglądać p***o niż uprawiać seks. To mi wystarczy. Tym bardziej, że w realnym świecie takich cudów nie ma. Kiedyś chciałam namówić faceta żeby mi tylko polizał stopy, a on nie chciał, tylko brał się za macanki. Poczułam się niepewnie i go wyrzuciłam za drzwi. Potem już nie próbowałam nikogo zapraszać. Kończy się na tym, że mam 25 lat i nigdy jeszcze nie uprawiałam seksu. To okropne. Jak się badam profilaktycznie u ginekologa to zawsze wywołuję zdziwienie. Prawie każda kobieta w tym wieku miała już faceta.

Gość życiemiucieka
Myślę, że jakbym miała normalne potrzeby to już dawno bym kogoś miała, ale nie kręci mnie zwykły stosunek.

Gość goscmen
skad jestes ?

Gość gość
Autorko nie ty jedna. Ja też mam 25 lat i nigdy mężczyzny nie miałam . Choć nie zaprzeczę że ciężko to wytrzymać. P***o to u mnie standard.

Gość gość lubuskie
przecież chętnych na lizanie stóp jest pełno... i można się umówić, że bez stosunku

Gość pe29
dokladnie, pieszczoty stop i jesli jeszce partnerka by chciala obfity wytrysk na nie to super :) a nie jest tez tak, ze pojawil sie temat uzaleznienia od p***o i oderwania od realnosci sexu? nie wiem ile ogladasz, jak duzo sie onanizujesz, ale w jakis sposob to moglo wplynac na zakrzywienie percepcji co do zblizenia. nie mowie odstawic od razu czy cos, ale poszukac odpowiednia osobe, z ktora doswiadczysz roznych rzeczy... moze najpierw online? rozmowa, maile, moze facet w kam? chetnie podoswiadczam z toba :)

Gość feet lover
Z ogromną chęcią zajmę się Twoimi stópkami jeśli tylko tego chcesz :)

Gość gość
ja nie jestem autorką tematu, ale już próbowalam wszystkiego co powyżej wymieniono do tej pory jednak dziewictwa stracić mi się nie udało

Gość życiemiucieka
Nie chodzi tylko stopy, ale chciałam zacząć od czegoś miłego. Bym się podnieciła i poczuła pewniej na początku, a nic z tego nie wyszło. P***o jest bardzo atrakcyjne dla mnie. Nie sądzę żeby to było uzależnienie. Mam swoje potrzeby, a inaczej ich nie zaspakajam. Łatwo mi znaleźć na stronach p***o coś przy czym się będę mogła szybko podniecić. To wygodne. Za to mężczyźni wydają się nastawieni na zwykły seks i na pewno zwykle są na to nastawieni. Patrzą na swoje potrzeby. Nie żeby było w tym coś złego, ale moje potrzeby nie pasują do potrzeb większości ludzi. Można się łatwo rozczarować.

Gość mister_b
Ja mam cąły arsenał zabawek, jak oczekujesz czegoś innego. Ppmpki, wibry, kajdanki, na pewno znajdzoe się coś dla ciebie, przypnę cię do łóżka, a po dwóch godzinach wypuszczę. Po tym czasie stwierdzisz czy było tak jak chciałaś.

Gość feet lover
Fajnie, że ktoś usuwa posty... Żenada

Gość gość
mister prawie ideał z ciebie :)

Gość mister_b
Kobieta jest zupełnie normalna, kazdy z nas lubi co innego, jedni lubią z przodu inni z tyłu, ja w tym nic dziwnego nie widzę, a zabawki tylko dodają koloru i urozmaicenia. jedni się wstydzą nawet spróbować, a inni po spróbowaniu nie wyobrażają sobie lepszej zabawy. Ale wypraszanie od razu gościa, bo nie chce lizać stóp, to jakaś podpucha. Nie wyobrażam sobie, żeby rozebrała się przede mną dziewczyna i wyrzuciła za drzwi, bo nie polizałem jej palca u nogi:)

Gość życiemiucieka
mister_b nie kozakuj za dużo, bo wyobraźnię uruchomisz dopiero w kryminale, gdy będzie za późno na podobne przemyślenia.

Gość gość
Przecież ta Kafeteria to jest nie porozumienie ! Co chwile z różnych tematów usówają komentarze, lepiej poszukać innego forum !

Gość gość
życiemiucieka a gdybyś Ty miała nagiego faceta u stóp a Ty byłabyś ubrana co byś chciała z nim zrobić?

Gość gość
Witam, nie mam takich problemów jak ty. Od lat uprawiam intensywnie udany seks ze swoją partnerką. Poprostu znajdż odpowiedniego faceta i otwórz się przed nim, jak nie wyjdzie to weż nastepnego. Tylko powoli nie wystrasz go, facet musi się wciagnąć, inaczej ucieknie :). Ja od zawsze marzyłem o tym, że moja będzie to robić na moich oczach z innymi, to wymagalo duzo czasu i zabiegów, inaczej by uciekła, nie była by ze mną. Teraz ją to tak wciągneło, że mazy o następnym ekstra fiucie. Napisalaś " Wolę oglądać p***o niż uprawiać seks. To mi wystarczy. Tym bardziej, że w realnym świecie takich cudów nie ma." . Kotku jestem swingersem i tu w Polsce, ludzie grupowo, na imrezkach po 20,30,40,50 par dają takiego czadu że naprawdę p***o całkiem wysiada...Ludziska realizuja swoje potrzeby, poprostu żyją :) pełnią życia. Zarejestrój się na zbiorniku.

Gość a mi nie ucieka
A ja uprawiam, jest fajnie.

Gość gość
Ja też jestem zboczony i uprawiam sex,ale wiecznie mi mało.

Gość gość
a ja biję konia metalowym prętem - i kto jest bardziej zboczony?

Gość gość
Tyle pisania a dalej nie wiadomo co Cię kręci. Opisz więc co i może znajdzie się ktoś chętny, a przy okazji Cię rozdziewiczy. ps. To wcale nie późno, znam kobiety które nie robiły tego przed 30-tką :)

Ja też się wypowiem, ponieważ sam jestem podobnym przypadkiem ;), co prawda seks uprawiam, ale ciężko mi znaleźć partnerkę która będzie dla mnie odpowiednia. Opowiem o sobie, bo nie chcę tu nikogo oceniać, a Ty możesz ewentualnie się z tym identyfikować bądź nie. Otóż, mój przypadek polega na tym, że mam wygórowane wymagania i jeśli już uprawiam seks, to z kobietami przeciętnymi. Nie oznacza to, że seks jest nieudany, ale chodzi o to, że z takimi partnerkami seksualnymi nie dojdzie do nieczego więcej. Jeśli już jakaś kobieta bardzo bardzo mi się podoba, to momentalnie zostaje przeze mnie odrzucona, bo obawiam się, że zostanę przez nią zraniony (taki mechanizm z dzieciństwa :P) Więc może zastanów się czy może też nie masz tak, że obawiasz się może odrzucenia lub zranienia, dlatego taki mechanizm u Ciebie występuje, że odrzucasz wszystkich facetów bądź ewentualnie w ogóle do siebie ich nie dopuszczasz. Ja się z tym bujałem przez pare lat, wydawało mi się że jestem singlem z wyboru, ale w rzeczywistości gdy zacząłem to na prawdę analizować, okazało się, że tą ma drugie dno. Także, żeyczę powodzenia w odkrywaniu siebie :classic_cool:

Gość gośćlolololo
a ja nie wiedziałam, że lubię być całowana po stopach, nosić pończochy i szpilki do łóżka, być wiązana i posłuszna :D Zawsze wiedziałam, że robi na mnie wrażenie, gdy facet mnie dominuje, ale nikt nie potrafił tego nigdy dokonać tak... porządnie. A teraz odkrywam siebie i swoje potrzeby, uwielbiam też przejąć inicjatywę, być Panią i kazać pieścić moje stopy... Chociaż bardziej wolę sprawiać przyjemność mojemu Panu... :D