Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuurzona

Apel do grubych i przepoconych bab w sklepach odzieżowych

Polecane posty

Gość obuurzona

Drogie Panie, albo inaczej- Grube, przepocone babsztyle! Piszę do Was ponieważ dzisiaj miarka się przebrała. Ja rozumiem (albo i nie rozumiem?), że jesteście grube, że lubicie żreć na potęgę i Wam to odpowiada. Ale po kiego gwinta w tym przypadku wyłazicie z domu, mało tego! Macie czelność iść do sklepu odzieżowego! A co lepsze jesteście na tyle niewychowane, że jeszcze na bezczela wpychacie się w za małe na Was ciuchy i wtapiacie w nie swój POT! nie dość, że sklep nawet po wietrzeniu wali niemiłosiernie to jeszcze i ciuchy nie nadają się do niczego. Kto teraz kupi te prześmiardłe szmaty? Następnym razem jak przyjdzie taka maciura i będzie chciała coś zmierzyc to szybciej wyleci ze sklepu niż się do niego wturlała.

Gość gość
hmm a chude osoby nie maja problemow z poceniem ?

Gość obuurzona
W imieniu wszystkich sprzedawców powstał ten temat. Niedługo dla lepszego efektu nawieszę tabliczkę informacyjną na witrynie, że grubym i przepoconym babom wstęp wzbronionym. Albo wstawię prysznic, żebyście mogły przed zmierzeniem czegoś dobrze się opłukać, oczywiście za dodatkową opłatą.

Gość gość
ostra lubisz seks?

Gość obuurzona
Raczej nie, przyanjmniej jesczze nie spotkalam się z czymś takim. NIgdy po chudej sklep nie walił, nigdy. Tylko gruba wlezie i od razu można paść na glebę z wrażenia. Taka ich natura. Tak to po prostu jest jak się wcina bombonierkę zamiast czekolady i całego świniaka zamiast schabowego.

Gość gość
i chudym wieszakom zakaz wstepu, bo predzej sie połamą niż spodnie włoża:)

Gość obuurzona
Lubie, a nawet uprawiam. Jestem hardkorowa. Mam bicz i nóż. lubię krew na ścianach.

Gość obuurzona
Jak chuda wchodzi to przynajmniej jest jakieś prawdopodobieństwo, że coś kupi, bo: a) jest chuda, to znaczy, że dba o siebie, stać ją na zdrowe odżywianie, siłownie bądź fitness i różne specyfiki odchudzające, a co za tym idzie- stać ją na zakup w ekskluzywnym butyku b) Jest chuda, a to znaczy, że prędzej sobie dopasuje jakiś rozmiar niż taka gruba lambadziara, z tłuszczem nawet między paznokciami

Gość gość
Pracowałam kiedyś w sklepie odzieżowym i przyszła raz młoda dziewczyna, nie wyglądała na grubą ale wzieła za ciasną sukienkę i za wszelką cenę musiała się w nią wepchnąć i zepsuła zamek :O

Gość obuurzona
Co teraz głupio Wam? Pewnie każda teraz myśli, że piszę o Was? hiehie Okiej, przepraszam, nie chciałam Wam zrobić p[rzykrości, no ale taka jest prawda. Na prawdę nie da się po waszej wizycie wytrzymać w sklepie, odór taki, że szok. Proponuje zakupy przez internet, co Wy na to?

Gość gość
tzn ta sukienka miała rozmiar M albo L a na tą dziewczynę wyraznie pasowałoby XL bo miała spory brzuch, ramiona grube, udziska jak murzynka, ale co nawet uwagi nie można zwrócić, powinny być na wystawie kartki " zakaz grubasow" albo "tylko małe rozmiary"

Gość obuurzona
Tam jak sie coś zepsuje to pół biedy, zawsze można naprawić. Ale już jak ciuch prześmiardnie luckim potem to nie ma bata. Koniec żywota tej rzeczy. U nas też często zdarza się, że coś rozwalą, albo metki podmieniają z tańszej rzeczy na droższą i myślą, że nas oszukają pustaczki, a my ceny na pamięć znamy.

Gość gość
a co to jest ekskluzywny butyk???????????????

Gość gość
prześmiardnie, luckim- Ty kończyłaś jakąś szkołę?

Gość trzeba bylo sie rznac sie
ja waze 50 kg i mam 165cm i nie mam nic do grubych, nawet chuda moze walic potem na km, wiec nie chodzi tutaj o wage, wiec autorko walnij sie w ten pusty zakuty łeb, w zyciu nie chciałabym takiej spólpracownicy w moim sklepie, gruba ,chuda,koślawa,inwalidka czy jakas czarna murzynka, co to za różnica,każda z nich moze walic potem.

Gość obuurzona
XL i nie wyglądała na grubą? Nie możliwe, takie rzeczy się nie zdarzają. AKceptowalny jest jeszcze rozmiar L, ale tu muszą być proporcję, duży cyc, wielka dupa, płaski brzuch i jędrny biust, jak tego nie ma to też jest gruba. Aha i jeszcze taki mały apel to małych kobiet poniżej 160 cm wzrostu, które myślą, że jak noszą rozmiar S to są szczuplutkie. Otóż nie, drogie Panie, nie jesteście szczuplutkie, tylko karykaturalnie malutkie, a S dla waszych rozmiarów to tak jak L, dla człowieka o normalnym wzroście.

Gość gość
Etamm ja jestem chuda a pocę się jak świnia . Taka moja uroda :(

Gość gość
lucki pot lepszy niż nielucki rozumek ;)

Gość gość
a autorka nosi rozmial XXl, a tutaj sie bulwersuje,żenada!

Gość obuurzona
Jeć do miasta to zobaczysz co to jest ekskluzywny butyk, nieuku bez szkoły. Inaczej sklep, salon, ale że to ekskluzywny sklep to mówi się butyk. Kumasz czaczę?

Gość obuurzona
Cicho! Wolniej piszcie, bo się pogubiłam i nie nadanżam odpisywać. Po kolei każdemu odpowiem, ale nie rozpisujcie się tak, bo to nic nie zmieni.

Gość gość
Gdzie pracujesz ? To ja się przywleke i jeszcze dodTkowego bąka puszcze ;) hie hie

Gość gość
hhahahahaha autorka jest tak tępa, ze nawet nie zaczaiła :P Autorko uwierz, lepiej być spoconą grubaską z odrobiną rozumu niż pustym chudzielcem ledwie potrafiącym złożyć zdanie z setką błędów...

Gość gość
autorka pewnie bez szkoly, siedzi w obskurnym ' ekskluzywnym sklepiczku z używanymi szmatami" hahahaha

Gość obuurzona
A co Cię intereusję jako ja szkołę kończyłam? Nie będę się jakimś internautom zwqierzać z tego kim jestem i czym się zajmuje. Ale dla Twojej wiadomosc***owiem Ci, że nie jestem byle kim i swoje wykształcenie posiadam.

Gość gość
haha usmialam sie......juz tu kiedys pisalas,wrocilas?:D

Gość gość
z***bscie sie wysmialam :D 🖐️ ty sie ciesz, ze pracujesz w odziezowym a nie w obuwniczym docen jaka jestes szczesciara :D

Gość gość
wykształcenie? wątpię abyś miała maturę pisząc tak jak piszesz ;)

Gość obuurzona
jak chcesz tak bardzo wiedzec mam rozmial XL i skonczyłąm ledwo gimnazjum, a ta prace dostałam po znajomosci

Gość obuurzona
"trzeba bylo sie rznac sie ja waze 50 kg i mam 165cm i nie mam nic do grubych, nawet chuda moze walic potem na km, wiec nie chodzi tutaj o wage, wiec autorko walnij sie w ten pusty zakuty łeb, w zyciu nie chciałabym takiej spólpracownicy w moim sklepie, gruba ,chuda,koślawa,inwalidka czy jakas czarna murzynka, co to za różnica,każda z nich moze walic potem. " A co Ty masz do inwalidek? Zastanów się czasem zanim coś powiesz, bo kalectwa człowiek sam nie wybiera, a tuszę tak. Nei znam chudych walących na kilometr, a uwież że wiele ludzi przechodzi przez mój sklep, także wiem co to pot d****o. I jak się jakaś chuda nie myje, czyli pewnie Ty, to i walisz potem. Proste jak penis z rana.