Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z krwawieniem tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam taki problem, a mianowicie... mam chlopa calkiem fajnego i kochanego, ale to tak trochę poza tematem, a wiec: bralam kiedys tabletki antykoncepcyjne i bylo wszystko ok. Zrobiłam sobie ostatnio przerwę, a teraz chciałam zacząć brac kolejny raz. Kupilam sobie tabletki, pierwsza przyjelam w pirrwszej dobie okresu. Kolejnego dnia wdacajac do domu z zamiarem przyjecia kolejnej tabletki zobaczyłam ze pies zjadł mi te tabletki... wiem ze to dziwne ale prawdziwe. Zdenerwowalam sie i no trudno. .. postanowilam ze spróbuję w kolejnym miesiacu jeszcze raz. W tym miesiacu w ktorym pies zjadl mi tabletki kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, oczywiscie z finalem na zewnątrz. Teraz dostalam krwawienia miedzy okresami i nie wiem co to jest. Zaczeło sie wczoraj wieczorem, w nocy nic nie przybyło, rano bez zmian i teraz na wieczor kolejna plamka... niby wszystko dobrze a jednak zle:((( nic mnie nie boki ale te krwawienie mnie martwi. Co to moze byc.????

Gość gość
Jeśli mialas choc miesieczna przerwe w braniu tabletek, a pitem wzelas tylko jedna to bylas caly miesiac plodna. A krwawienie nie wiem, moze owulacyjne, a moze implantacyjne.

Gość autor pytania
Wiem ze bylam plodna w tym miesiacu z przypadkiem tej jednej tabletki, wiec dlatego stosunek odbylismy dwa razy z finalem na zewnatrz. Czy te krwawienie moze byc spowodowane tym ze przyjelam tylko jedna tabletkę? ??

Gość gość
tak , krwawienie może być spowodowane nawet po 1 tabletce, jak było w mojej sytuacji, może nie tyle co krwawiłam... ale miałam plamienie bardzo skąpe... i po tym plamieniu po 28 dniach dostałam już normalnego okresu:)

Gość autor pytania
Czy myślicie ze ciąże mozna wykluczyc??? (wiem ze w tym miesiącu jestem plodna)

Gość gość
Myślę, że ciążę można wykluczyć. Miałam to samo plamienie (przyjęłam tylko 1 tabletkę z nowego opakowania i zrezygnowałam) , później nastąpił okres... mimo tego, że staraliśmy się o dziecko.. :) Także skoro zabezpieczałaś się , ciąża jest wykluczona.

Gość autor pytania
No nie mam pojecia co to jest i dlaczego :( plamiebie jest juz 3 dzien i krew jest bardzo ciemna :/ nie ma w niej zadnych skrzepow...