Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto byl w legi cudzoziemskiej

Polecane posty

Gość gość

j.w. czy znacie kogos takiego z reala albo ze swojego otoczenia,moze slyszeliscie co opowiadal,jak sie zmienil?Interesuja mnie opinie ludzi ktorzy mieli z takimi ludzmi doczynienia,a moze sami tam byli.

Gość gość
sąsiad wrócił z legii i palnął sobie w łeb, inny, którego znam tylko ze słyszenia, wyszedł z domu i nie wrócił, nie daje znaku życia. Wszyscy, którzy go znali podkreślali, że legia zryła mu beret, nie dało się z nim dogadać, ale szczegółów nie znam.

Gość gość
Mój kuzyn służył tam 5lat,jest całkiem normalny,może troszeczkę bardziej nerwowy i milczący,ale nie słyszałam by chciał sobie palnąć w łeb.Czasem opowiada co się tam działo,naprawdę cięzko uwierzyć.

Mój znajomy był, za dużo na ten temat nie mówi,ale się zmienił, bardzo spoważniał,a przy tym zrobił się nerwowy.

Gość gość
moj kumpel z podstawowki i liceum tam spierdzielil jak 3 miechy przed matura wywalili go ze szkoly i dostal wyrok na 3 lata w pierdlu byl na kaucji to jakos udalo mu sie tam s*******ic przesiedzial tam 10 lat czasem go widuje na miescie ale to czub jakich malo.

Gość gość
To podobno zbiorowisko kryminalistow i psychopatow.

Gość gość
Podobno zalozycie tematu Paląc ognisko w bieszczadzką noc był w legi sacryficial suicide trza by go pytac o to

Gość pokiczono1991
No i emeryturka 3,5 tys euro po 15 latach a wcześniej żołd 2,5 tys euro i co rok rośnie

Gość gość
Ale i w leb mozna latwo dostac i nie doczekac emeryturki

Gość gość
h ttp://www.youtube.com/watch?v=r6F-jRa40d4

Gość gość
Nie znamy

Mój ojciec był w Legii. Generalnie on nie chce o tym gadać, więc sprawa jest trochę dziwna. Od mamy wiem, że w czasie służby dostał kulkę w jedno jądro. LOL XD.

Gość gość
Znam takiego chlopaka przed 30stka. Byl tam prawie dwie tury i widac po nim nerwowosc, lekkie odchyly ktore nawet nie umie juy zakryc. Ogolnie spoko jest i czasami chodze z nim na piwo pogadac. Czasami widac jakby nieobecny byl, ludziE sie go boja(ci co go znaja)Typ samotnika. Jak chcesz moge dac priva do niego.

Gość gość
Jezeli tu jeszcze jestes to poprosze o jakis kontakt z nim.

Gość gość
Głupota takie generalizowanie.Mam znajomego który spędził tam 8 lat i jest całkiem normalnym człowiekiem.Bardzo kontaktowy, fakt że może nie opowiada o legii wiele, ale w towarzystwie jest motorem napędowym imprez:)