Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolaaaa

kolory w pokoju

Polecane posty

Gość Jolaaaa

Hej ;) wiem zaraz uznacie ze zawracam wam głowe głupim pytaniem ale jest to dla mnie ważne. Moi rodzice postanowili że przemalują mi pokój według mojego upodobania , lecz jest w tym malutki haczyk mam tylko 3 dni na to aby zdecydować sie na 2 kolory pokoju tzw rogi inny kolor a reszta też inny. Moja sofa jest fioletowo różowa- ale, jest małe ale nie chce różowego pokoju bo to strasznie dziecinne a ja nie jestem zadną laleczką. Chciałam zrobić robi czarnym - jednak nie moge ,ponieważ mój ojciec uznał to za gówniarskie podejscie do życia i przesadą ,ponieważ powinnam mieć jasne kolorki w pokoju by mieć ochotę do zycia. Fioletowy kolor spoko może zrobie rogi , ale jaki kolor będzie doby na cąły pokój , tak żeby to bardziej młodzieżowo wglądało a nie dziecinnie

Gość gość
ja pomalowałabym na jakiś ładny szary, a na jednej ścianie mocniejszy np. grafit

Gość Jolaaaa
Dzięki za pomoc ;)

Gość gość
Ja mimo ze mam 21 lat pomalowalam pokoj na roz i fiolet. Sufit jasniutki roz, 2 sciany ciemniejszy a 2 pozostale fiolet. Ten roz z fioletem fajnie sie uzupelniaja.