Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litera01

Seks po miesiącu znajomości

Polecane posty

Gość Litera01

Spotykam się z chłopakiem 1,5 miesiąca, jesteśmy razem miesiąc. On ma 19 lat, ja 22. Nigdy tego nie robiłam, on tak. Mówił, że mu seksu brakuje. Ja się boję, że on będzie chciał tylko się z mną przespać i mnie zostawi. Rozmawiałam z nim o tym, on mówił, że mnie kocha. Zawsze to okazuje, ale ja nadal mam obawy. Chciałabym z nim to zrobić, zawsze jak sie spotykamy mam na niego ochotę, on na mnie też. Rozmawiałam o tym z mamą, ale ona uważa, że powinnam zaczekać rok, dwa, bo go dobrze nie znam, a jak wg niej mnie zostawi po tym. Wstydzę się tego, że nigdy tego nie robiłam, jestem już stara i nie chcę być sama.

Gość gość
No tak 1,5 miesiąca znajomości i wielka miłość... ależ wy kobiety jesteście naiwne. A co do seksu... jeśli chodzi mu tylko o to, aby się z Tobą przespać to i tak Cię później zostawi i tak, jeśli masz ochotę to po prostu to zrób... czekanie z seksem rok czy dwa i tak nie ma sensu, bo jeśli związek ma się rozpaść z tego powodu, to lepiej zaoszczędzić sobie czasu i szybko się o tym przekonać. A o prawdziwym związku i prawdziwej miłości nie ma mowy bez łóżka... taka jest prawda.

Gość gość
19-letni chłopka to jeszcze głupi szczeniak, który kieruje się tylko instynktami i nie w głowie mu poważne związki.

Gość gość
chłopak miało być ;)

Gość gość
Ja bym mu odmówiła. Jeśli naprawdę cię kocha, to poczeka, a jeśli jest z tobą tylko dla seksu, to po stanowczej odmowie także odejdzie, a przynajmniej nie będzie ryzyka jakiś niemiłych spraw jak w przypadku propozycji osoby wyżej.

Gość Litera01
Tylko on jest inny, ma poukładane w głowie. Moi rodzice go poznali i nic do niego nie mają, a on nie jest szczeniakiem, tak jak napisałaś/łeś. Nie pozwole go tak poniżać. Nie znasz go i wrzucasz tylko wszystkich do jednego worka. Akurat on jest inny i gdybyś mogła/mógł zamienić z nim słowo to sie byś przekonał/a, że ten chłopak jest ogarnięty jak mało kto. Jeśli mam go określić to wg mnie z niego taka złota rączka. Potrafi zrobić więcej niż niejeden starszy od niego. Naprawia samochody, komputery itd.

Gość gość
Za mlody by sie wiatac na dobre i na stale. Ale pobzykac dlaczego nie?

Gość Litera01
Odmawiałam mu już kilka razy, raz prawie do tego doszło, ale ja nie chciałam, więc już miał chyba tyle powodów, żeby mnie zostawić. Jak czekam to z roku na rok staje się coraz bardziej niedostępna, a inne dziewczyny mają to już dawno za sobą, a ja nie chcę być wiecznie sama, bo jak nie ułoże sobie życia do 24 roku życia to potem kto będzie chciał 24 letnią dziewice. Ze starszym spotykałam się w styczniu tego roku i tylko się mną pobawił.

Gość gość
Inny??? To ze jest rozsądny i że nie baluje jak większość, nie znaczy że nie kierują nim instynkty... jestem facetem i wiem doskonale co mówię. Nie ma ludzi innych, ideałów, itd... znasz go dopiero od 1,5 miesiąca, to zwykła fascynacja i tyle. Nie można wykluczyć że będzie z tego coś trwałego, ale nie zakładaj od razu wielkiej i trwałej miłości. Jeśli masz ochotę na seks, to śmiało możesz to zrobić... to powinna być tylko i wyłącznie Twoja decyzja i musisz tego chcieć na 100%. A nawet jeśli się po tym rozstaniecie, to co z tego? Pierwsze związki bardzo rzadko wychodzą i nie należy od nich zbyt wiele oczekiwać. Tylko jest jedno ale... trzeba się zabezpieczać, aby uniknąć niespodzianki!!!

Gość gość
tak na pewno jest inny, bo bardzo dobrze poznałaś jego po 1,5 miesiąca znajomości, co możesz wiedzieć o facetach kiedy nawet bzykana nie byłaś, nie ośmieszaj się, chcesz to mu daj, wasza sprawa, tylko potem tu nie skamlej że gówniarz ci wybzykał i zostawił, a moze jeszcze kolegom naopowiadał jaka jesteś dobra w te klocki

Gość Litera01
Nie znasz go. Nie wiem czy się nacięłaś czy nie, ale nie powinnaś wrzucać tak wszystkich do jednego worka. Ja cierpiałam sporo razy m.in. przez starszych, bo im tylko na seksie zależało, a ja sie nie zgodziłam, temu odmawiałam kilka razy już, a on nadal jest ze mną.

Gość gość
a który nie chce sexsu, ten to świętoszek co, a do majtek ci się nie dobierał, no ale jest wyjątkowy, zejdź na ziemie

Gość Litera01
On miał dwie dziewczyny z każdą uprawiał seks po 2-3 tyg, a był z nimi po średnio 1,5 roku

Gość gość
Inni chcieli, nie dostawali go więc odchodzili... a myślisz że czemu on tak nalega? Gdyby był rozsądny, to po pierwszej Twojej odmowie dałby sobie spokój i z tym poczekał, aż sama wykonasz pierwszy krok, a nie ciągle nalega i nalega. Prawda jest taka że w relacjach damsko-męskich zawsze priorytetem będzie seks, takimi nas stworzyła natura... zauważ że bez udanego pożycia nie ma prawdziwego związku. Jeśli tak bardzo martwi Cię Twoje dziewictwo, to się tego pozbądź i tyle.

Gość gość
faktycznie jest wyjatkowy, był z innymi po 1,5 roku, pewnie też je tak bardzo kochał jak Ciebie. Kobiety to idiotki po prostu, żyjecie w jakimś zupełnie innym świecie i wierzycie w to, w co chcecie wierzyć.

Gość gość
szybki jest, kolej na trzecią, masz okazje szybko zacząć się bzykać, na co czekasz i poco tutaj pytasz jak wiesz jaki jest szybki, nic tylko dawać, a potem bawić.

Gość Litera01
Nie nalega, powiedział, że poczeka, ale ja mam na niego ochote i oraz trudniej mi sie przed tym powstrzymać no i nie pójde z pierwszym lepszym do łóżka, zależy mi na obecnym, a czekać rok, dwa nie chce, bo z roku na rok robie sie bardziej niedostępna

Gość Litera01
Nie wiesz jak było to sie nie wypowiadaj, a może to on cierpiał przez nie, a nie one. Nie tylko faceci ranią....

Gość gość
Literao1 Pamietaj jedno nie dasz chlopakom to po smierci dasz chrobakom tylko ze tam juz przyjemnosci nie przezyjesz. A wiedz kochana ze po to sie urodzilas zebys dawala i z zycia korzystala dopoki jestes mloda i chlopaki chca cie posuwac.To nie rospaczaj tylko nich cie posuwaja tylko nie zaplodniaja

Gość gość
sama powiedział ze już kilka razy mu odmówiłaś... czyli jednak nalegał? Boże... masz ochotę to go bzyknij a nie się pytasz innych, seks to nic nadzwyczajnego, zwykła fizjologiczna potrzeba. Tylko się zabezpiecz, uważaj, niczego nie oczekuj... bo inaczej się rozczarujesz.

Gość gość
A tak na marginesie, to seks jest idealnym sposobem na przekonanie się jaki kto jest i czy tej osobie na nas zależy... po tym jak Cię potraktuje w łóżku dowiesz się czy mu zależy na tobie czy nie... i na odwrót.

Gość gość
"Tylko on jest inny" x Każda tak na początku mówi, a potem cierpi ;)

Gość gość
"Każda tak na początku mówi, a potem cierpi " x Nie każda, tylko każdy (człowiek) ja też byłem w związkach z "innymi", "wyjątkowymi" dziewczynami... i co? I jajco ;) niestety fascynacja nas ogłupia i tyle.

Gość gość
ŁAŁ półtora miesiąca!!! To już od co najmniej 3 tygodni powinniście być po ślubie, bo przecież po takim czasie to musi być wyjatkowa miłość ;)

Gość gość
A ja muszę przyznać dziewczynie rację, chłopak naprawdę jest inny, bo tylko ktoś wyjątkowy może wiązać się z takimi idiotkami.

Gość gość
Dajcie dziewczynie spokój, nie znęcajcie się tak nad nią. A ja mam pytanie do Ciebie autorko tematu... kochasz swojego chłopaka?

Gość Litera01
Za to kim jest, jak mnie traktuje, że chce czekać na mnie w tym, ale ja go poniekąd rozumiem, on już dwa lata tego nie robił. Kocham go za charakter, że co dzień o mnie pamięta i nawet takie głupie smsy "miłego dnia skarbie" wiele znaczą.

Gość gość
sexu nie bedzie, a i tak cie zostawi, przeciez jaka masz gwarancje ze jak mu nie dasz to z toba bedzie?? haha :) a jak nie dasz, odejdzie a potem trauma, i wiekszy strach przed sexem dziewczyno, daj sobie na luz on na pewno cie zostawi, w tym wieku to praktycznie pewne mlodzi sie wymieniaja po pare razy zanim zorientuja sie ze to to wiec co, wiec bedzie nastepny, ty coraz starsza, niedoswiadczona, kolejni beda na ciebie dziwnie patrzyli a ty sie bedziesz bala i sie nabawisz jeszcze kompleksow i zostaniesz stara panna

Gość zannanana
No no, ja poznalam swojego chlopa, jak mielismy po 18 lat. Tez byl wczesniej zdecydowany na sex, ja nie chcialam i przetrzymalam go 9 miesiecy :) jestesmy prawie 4,5 roku ze sobą. "Chlopcy", w tym wieku zawsze chca wczesniej sexu, co nie znaczy, ze poza doswiadczeniami sexualnymi nie poszukuja takze partnerek. Wielu niestety zdobywa tylko trofea, ale są tez tacy poukladani. Autorko, nie kieruj sie innymi, tylko swoimi potrzebami. Moja znajoma stracila dziewictwo w wieku 24 lat, ze swoim przyszlym mezem, jak sie potem okazalo :) kaz mu czekac tyle ile TY potrzebujesz, a jesli juz teraz SZCZERZE chcesz to z nim zrobic, to rob. A czas pokaze, czy to byl gosc warty Twoich uczuc. Niestety nikt nie da C***ewnosci, ze to ten jedyny :)

Gość gość
Bzyknij się zobaczysz co to jest sex