Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkiii prawiczek

Może nie uwierzycie ale jestem

Polecane posty

Gość brzydkiii prawiczek

Armeńskim sprzedawcą zboża i trzody chlewnej w południowo zachodnich Indiach. Moja matka była Indianką z pelmienia Chutacza, a ojciec zbierał kasztanaki na wyżynach Andaluzji. Z tej miłości zrodziłem się ja, ojciec zabrał matkę do Indii i zaczął hodowlę. Wiecie co jest w tej historii nasmutniejsze? Mój ojciec miał lecieć jako pierwszy człowiek na księżyc, ale złamał nogę i zastąpił go Amstrong. Matka odkryła równanie pozwalające odnajdywać zagubione piniondze w błocie, ale kartka z jej zapiskami spłonęła podczas rokoszy. Ja z kolei, nie żebym nie lubił pociągów, tylko że ogórki... brzydzą mnie pestki. Gdybym był wysokim przystojnym brunetem, to zamiast pisać tu majaki, dzięki urodzie na pewno osiągnąłbym sukces, wszyscy by mnie lubili, miałbym więc partnerkę, może nawet rodzinę i robiłbym coś z nimi a nie p*******ł bez ładu i składu na forum dla kobiet :D 🖐️ Aha i nie uwierzę, że tabletki na moczopęd, są równoważne żółtemu kolorowi. Chyba wolę czarny. Taki miły, ciepły kolorek. GÓRY... LASY... CO ZA CZASY! CO ZA CZASY!

Gość brzydkiii prawiczek
Denerwują mnie palacze którzy plują. Ich ślina jest częścią ich ducha, nie powinni więc go zostawiać gdzie popadnie. Szkoda, że nie ma śniegu. Zjadłbym go sobie, lubię siedzieć na golasa w lesie i podczas zamieci łapać w pysk śnieg, a by go solidnie przeżuć i połknąć szybkim ukmh. A co tam u pana doktora? U mnie? NIE. Piszesz do siebie czy do mnie czekolado? Ale ja nie jestem czekoladą. Poważnie? Przecież wiem! Wyjdź, bo mnie denerwujesz. Ale ja... nie mogę, bo siedzę w tobie a ty we mnie. Aha, taka sytuacja. Przykre, zagrajmy w bierki zatem. NIE MAM BIEREK KUŚKO NAMACALNO! Aha... Za chwilę idę spać, bo rano wstaje, ale nikt mi nic nie daje. E = LITERA. Co? Yhm. Yuppi! Hop sa sa, hop sa sa.

Gość gość
męski odpowiednik owcy się pojawił

Gość brzydkiii prawiczek
Słyszałem plotkę, jakobym był nudnym, zidiociałym, uschłym kawałkiem jelita grubego świni. Było to przykre, ale pozwałem już paparazzi do wojewody. Wiadomo, oni mają we mnie wtyki, znają każdy mój ruch, nawet wtedy, kiedy czynię go w ciemno. Pamiętacie Idź na Całość? Jakie to było głupie... ale wtedy chyba tylko 3 programy były, więc trzeba było coś oglądać. Ja bym poszedł na całość. Ten znok też nie był taki zły, można by się z nim poprzytulać albo coś. W aptece nie powinno się gr****ć jak gołąbek, bo pani farmaceuta (tyczka?) pomysli, że mamy okołobiodrowe zapalenie trzustki. Psssst, powiem wam secret: "KTO JAK NIE JA?"

Gość gość
jak tam żonjka;)?

Gość brzydkiii prawiczek
Chciałbym kiedyś wejść w krater na księżycu i zaśpiewać serenadę do polimerów. Nie, tylko nie to, znowu się najadałem się zapału. Kto płaci, ten straci. Kto ma zamiar, ten nie straci, bo ma dwóch braci. Chronologicznie to było to tak, najpierw tasakiem się mięso kroi, a później kładzie na ruszcie do złotego koloru. Później się to je z sosem. Buty... na cmentarzu mają buty, ciekawe czy ktoś kiedyś chciał kraść buty trupom. Albo garnitury i sprzedawać je na allegro. Ludzie umierają bez przerwy więc taki biznesik, choć czarny i nielegalny, kręciłby się w najlepsze. Ja chciałbym żeby mnie spalili i wyrzucili w p**du z tej planety, znaczy moje prochy. Tango U LA LA cóż za kroki, uh ah oh co za technika, jesteś nieokiełznany. Dziękuje pani. Czy chce pan słuchać jakiś moich rad? Nie proszę pani, śpieszę się na olimpiadę. A, jeżeli tak to idź już. Dobrze proszę pani.

Gość gość
nje panimajet;) szto eto gawarisz brunecik brzdki prawiczek. tango tanczyłes? czy sie pochwaliles ze bedziesz tanczyl z zonką?

Gość brzydkiii prawiczek
Moja nigdy nieistniejąca, wyimaginowana żona, zginęła na misji w Iraku. Wpadła w samochód pułapkę. Osierociła naszą córeczkę, którą teraz sam wychowuje. Mieszkamy jaskini, bo komornik zabrał mi kromki z masłem. Jemy teraz szmalec z szympansów, których jest tu pełno. Łóżko, które zdobyłem pod wodnym płaszczem, oddałem córce, sam sypiam na kamiennym kocyku. Nocą wychodzę, a przychodzę, kiedy jest inny czas. Lepszy czas. Iwonicz Zdrój, nigdy nie byłem, ale jest tam chyba jakieś sanatorium, mam nadzieję, że dla obłąkanych.

Gość brzydkiii prawiczek
kwa kwa kwa - jestem kaczką Serek topiony to podstawa w nadziewaniu kolacji. W kolejce zawsze stoi jakiś pan, albo nawet pani, mówią do siebie po hebrajsku a ja nie znam hebrajskiego. Dziwi mnie to, wolałem śpiewać z gwiazdami na lodzie, niż słuchać rekolekcji. Znaczki... ach te znaczki... wiecie, takie na kopertach. Znaczek symbolizuje charakter człowieka. Jaki człowiek, taki ma znaczek na kopercie. Oto dowód na to, że mówię prawdę i tylko prawdę. Chciałbym, abyście okazali się ziemianami... bo jak jesteście z kosmosu to mam do was żal za to, że na wuefie wybieraliście mnie ostatniego. Choć to nieprawda, zależy w co, aha, a dwa ognie? Nie wiem o czym mówisz człowieku, odwal się okej? OKEJ? Przepraszam, ja tylko grzecznie zapytałem a Pan mi tak ostro odpowiada. SPADAJ OSZOŁOMIE (kto?) Chciałbym mieć jakieś prostego peta. Jedną rybkę na przykład, taką złotą, byśmy sobie grali wspólnie w zgaduj zgadulę albo coś. Ale nie mogę mieć rybki bo nie chciałby mi się jej karmić i wymieniać jej wodę.

Gość brzydkiii prawiczek
Napisze mi ktoś z litości dobranoc?

Gość gość
dzieki dobranoc a twoja druga żona?

Gość brzydkiii prawiczek
Wymyśliłem scenariusz do filmu "O ziemniaku, który nie chciał być frytką". W tej pięknej opowieści o ucieczce, rozstaniu, miłości i upadku moralności, nasz bohater przemieni się duchowo nie do poznania. Tuż po ucieczce z restauracji, gdzie mieli go przerobić na frytki, główna postać zostanie porwana dla okupu przez okrutnego Don Czitosa, który będzie go torturował erotycznie i znęcał się nad jego ukruszoną psychiką. Podczas zamieci śnieżnej, upada strop który uwalnia ziemniaka, który wtedy... wtedy zrozumie sens swojego istnienia i wyruszy w podróż. Jakie przygody go spotkają, jak zakończą się jego losy, o tym w filmie "O ziemniaku, który nie chciał być frytką".

Gość brzydkiii prawiczek
Powinno się zawiadomić władzę o tym incydencie w Grecji. Jak to przystoi aby nosili obowiązki w teczce na neseser? Taki to arbuz się wydostał z tego całego rozgardiaszu, że chaos stworzenia przy tym był wiosennym spacerem w górską otchłań. Bolące plecy nie bierze się na modlitwy. Bo po co? PO CO? G --- I.

Gość brzydkiii prawiczek
Boli mnie głowa, chyba mam kosmicznego robaka w głowie, który wyżera mnie od środka i chce mnie przetransformować w kosmicznego zabójcę rodzaju ludzkiego. Smutas to nie. Wolę mam silną. Silną mam słownik ortograficzny.

Gość brzydkiii prawiczek
A teraz szczerze. Jestem wykształcony, mam świetną pracę którą lubię i która pozwala się mi realizować, sprecyzowałem sobie jasno moją karierę, wiem do czego dążę i wsio, ale jestem strasszzzniiie samotny. Prócz 1-2 znajomych, z którymi praktycznie wcale się nie widuje, nie mam nikogo, kompletnie nikogo. Chciałbym spędzić sobie towarzysko czas, ale nie ma z kim i gdzie. Nie jest dobrze, oj nie jest. Buka TYLKO NIE BUKA skaskdask@JS**(@() uccieeekammm 🖐️