Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusia cmok

Prawdziwy mezczynza poszukiwany

Polecane posty

Gość gosc numer x
Pusia cmok- ja jestem aktualnie w Polsce.Szukasz tylko faceta i milosci,ale nie chcesz przy okazji znalzc czegos innego.Zawsze możesz potem przerwac. Odpowiedz mi-please.

Gość Pusia cmok
tzn niby czego? chyba guza hahaha

Gość Pusia cmok
rzeczywiście ten mój nick jest wyjątkowo beznadziejny. jak ja mogłam cos takiego wymyslic hahaha, chyba na wabia :)

Gość gosc numer x
Dlaczego guza, to już obyczaje polakow az tak bardzo sparszywialy?Musze chyba dostosować się do nowej rzeczywistości.Najwyrazniej stracilem kontakt z Polska rzeczywistoscia.Niechcacy mi pomoglas-DZIEKI.Chyba ciezka praca mnie czeka.Ty naprawdę jesteś w uk.Moze często tam wsod Polakow się obracasz albo znamy tam inne środowiska.Jak to jest?

Gość Pusia cmok
nie obracam się i dlatego tez nie znalam tamtej stronki. ale znam kilku polakow i pozal się bioze....no i się naczytałam na kafeterii....strach się bac

Gość gosc numer x
Wyrazilem się jasno o osobach piszących na kafetrii.Ty się wyróżniasz, dlatego do Ciebie pisze.To ze większość jest taka,to nie znaczy, ze każdy jest taki.A jak ktoś się pozytywnie wyroznia, to chciałoby się czasami porozmawiać o czyms ciekawym. Stad była moja propozycja. NIc zdrożnego i nic nietaktownego.Tylko trudno się komus narzucać,sama przyznasz.Skoro tylko szukasz faceta do romantycznej milosci, to trudno.Czasami przez przypadek można cos innego znaleźć, jeżeli tylko jest się otwartym.Ale ty nie jesteś,czy tak?

Gość Pusia cmok
hehe chodzi ci o seks. i po co miałabym tracic czas na faceta co szuka tylko sexu, sex jest fajny, ale jak się do tego kogos czuje takie cos. ale ci dzisiejsi faceci sa beznadziejni.\ wracam do swoich zajec. ciao

Gość gosc numer x
Czego wy we wsztstkim widzicie tylko sex,erotomani wszyscy, czy co?To już nie ma innych kontaktow miedzy ludzmi,tylko ciupcianie.Zaczyna mi się wydawac, ze zle Ciebie oceniłem. Szkoda,na początku tak dobrze się zaprezentowalas.Coz człowiek czasami ma zludzenia.Poza tym nie jestem lesbijka.

Gość Pusia cmok
no tak. obraza majestatu. trudno. mysle ze będę potrafila z tym zyc o sexie to zawsze faceci gadaja....niestety

Gość Pusia cmok
tez nie jestem lesbijka :)

Gość gosc numer x
Nie wszyscy. Dlatego będzie CI trudno znaleźć takiego faceta, jakiego szukasz. Na powno nie bylby to tzw. prawdziwy mezczyzna. Zreszta to w swojej wypowiedzi potwierdzasz, mowiac ze faceci zawsze mysla o sexie.Szukasz faceta raczej wrażliwego, a tacy sa, raczej mało mescy,ale zato można z nimi stworzyć związek naprawdę partnerski. Tyle ode mnie.

Gość Pusia cmok
dzięki za rade. i tak szukam dalej. do 40tki znajde....mam nadzieje :)

Gość gosc numer x
Powodzenia. Ale znac mnie nie chcesz?

Gość Pusia cmok
a jak nie znajde to przynajmniej będę wiedzieć ze chociaż procowalam. da się zyc i bez faceta

Gość Pusia cmok
skoro się od razu obrazasz to zmuszać nie będę kim jesteś?

Gość czasem_trzeba_dzialac
zbyt mądra jesteś dla mnie. ja mam jedyne 25... :p

Gość Pusia cmok
a ja jedyne 35 :)

Gość gostekkk
po co Ci facet 185, chcesz mu na stojaco robic loda bo nie czaje?? Ja mam 180 dla mnie kobieta 165 jest kurduplem. No i do tego ten wiek :/ Jeszcze sie neinauczylas ze masz wymagania z kosmosu? To czekaj w samotnosci do 50tki :D

Gość Pusia cmok
fajnie być takim kurduplem a i ty kiedyś dobijesz 35

Gość gosc numer x
Jeżeli mnie pytasz kim jestem , to przecież możesz mnie poznac,,zaproponowałam przecież kontakt na portalu Moja Wyspa. To przecież bezpieczne i wycofać się zawsze można, w każdej chwili..Ale ty nie lubisz wirtualnych znajomosci. Nie znam pojęcia "obrazac się" bo niby co wtedy czuc.Tak jak nigdy nie przejmuje się co ktoś o mnie myśli.Moge to wyjasnic,jezeli zechcesz.

Gość Pusia cmok
BOJEM SIEM :/

Gość gosc numer x
Czego pusia się boi.?

Gość gosc numer x
Pusia bądź" Prawdziwa Mezczyzna" i po meskku-czyli zdecydowanie- odpowiedz.;what will be about our relations?

Gość Pusia cmok
chyba jednak nie mam jaj :)

Gość gosc numer x
To to na pewno, bez zadnych wątpliwości.Jakie masz obawy?Bo przecież nie to, ze zostaniesz uwiedziona albo cos kolo tego, bo niby jak. Ajakie mogą być inne obawy?

Gość Pusia cmok
dobranoc. będę miała o czym myslec :) eureka, jestem kobieta....haha i nie mam jaj :)

Gość gosc numer x
Odezwij się jeszcze kiedyś.Porozmawiamy sobie trochę. Dodasz temat: JACY SA PRAWDZIWI MEZCZYZNI.Jezeli zechcesz.Ne me quitte pas.

Gość totalnie nieprawdziwy
Szukanie prawdziwych mężczyzn na kobiecym forum jest, hmmm...dziwne? Ale ponoć cuda się zdarzają :-).

Gość totalnie prawdziwa
zdarzają się, zdarzają !!!! ;)