Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamniczka kochana

kocham mojego psa najbardziej na świecie

Polecane posty

Gość jamniczka kochana

macie tak? jest to mój najlepszy przyjaciel i towarzysz, kocham go bez granic, kto nie miał psa pewnie nie zakuma, nigdy mnie nie zawiódł i wiem że nigdy nie zdradzi, kocha mnie całym sobą i ja jego też Psy sa najlepsze pod słońcem!! ludzie są najgorsi.

Gość piotr675i7765567899
A ja kota. Jak go juz nie bede mial to bede sam

Gość gość
tez mam psa i kiciusia

Gość gość
Bardzo, bardzo kocham swojego kundla ze schroniska. , Rodzine tez oczywiscie kocham, ale on jest jej czescia. Kochamy sie wszyscy. Usciski dla wszystkich psiarzy!

Gość gość
ja mam bulteriera jest najcudowniejszą psiną pod słońcem :)

Gość gość
tak tak kochani moi ja tez kocham mojego psiunia najbardziej na swiecie kocham go nad zycie i kocham wszystkich tych co kochaja wszystkie zwierzaki ogolnie a nie rozumiem wlasnie takich s*******now co robia zwierzetom nieraz krzywde co maja absolutna wladze nad nimi i powiem wam szczerze ze niektorzy to nawet nie zasluguja na to a zeby takie cos nazwac wogole czlowiekiem i wlasnie to zwierzeta maja o wiele wiecej rozumu w jednym palcu niz taka k***a menda w calym lbie. nienawidze okrucienstwa wobec jakichkolwiek zwierzat to sa k***y a nie ludzie i to wlasnie zwierzeta sa gora i powinny byc pod stala ochrona bo to wlasnie zwierzeta sa poszkodowane najbardziej i to wlasnie te paskudne ludziska zgotowaly im taki paskudny los. dlatego powiem jeszcze raz ze zwierzeta sa moimi najwiekszymi przyjaciolmi bo one kochaja bezgranicznie bez wzgledu na to co bysmy im nie zrobili.

Gość gość
A ja Was kocham, że kochacie swoje psy :) A moją malutką kocham nad życie,a także kocurkę wredną i nieprzyjazną nawet kocham i żal mi jej, że taka jest agresywna i nie czerpie radości z życia ;)

Gość gość
My mamy psa z hodowli http://chimerabulls.pl/ mianowicie mamy buldoga amerykańskiego, to najcudowniejsze stowrzenie na swiecie;) nie wyobrazam sobie bez niego zycia!!:D niesamowiicie jak człowiek może przywiązać się do czworonoga…;)

Gość gość
ja tez kocham mojego maluszka najbardziej! kiedys uwielbialam duze psy i nie znosilam kotow. a na dzien dzisiejszy mam kota i malego psa i kocham ich najbardziej! kazde zwierze zasluguje na milosc i szacunek czy to duze, czy to male, czy to kot czy szczur :) a dlaczego tak mocno kocham mojego psa (kota rowniez to sie tyczy)? bo on kocha mnie bezwarunkowo i to wlasnie ja jestem jego calym swiatem. odemnie zalezy co bedzie jadl, robil. ma do mnie pelne zaufanie, jak ja do niego ;) czesto broi i nie jest posluszny, ale mimo to kocham go najmocniej!

Gość gość
Ooo, ja też mam z http://chimerabulls.pl/bullterrier-miniaturowy/ ale wlasnie bulteriera!! kocham go nad zycie, niektórzy mowia ze to niezbyt piękne psy, ale za to wierne, silne, madre, z charakterkiem… kocham, po prostu kocham:))) lezy wlasnie kolo mojej nogi i was pozdrawia hihi:)

Gość gość kinia
mam bzika na punkcie mojego psa. Mam owczarka niemieckiego ma 9 lat, kiedy zachorowała od kleszcza myslałam, że zwariuję. Walczyłam o nią przez 2 miesiące dzień w dzień, kiedy jadła ja jadłam, kiedy nie ruszyla drobinki nie potrafiłam ruszyć swojego dania. Walczymy cały czas z pozostałościami po chorobie i zbliżającą się starością, suplementuję stawy, teraz oczy bo coś nam ostatnio pojaśniały, więc pomyślałam o antyoksydantach, karma dla seniorków, miękie posłanie. Dużo to kosztuje, ale kiedy widzę, że potrafi przybiec na spacerze ile sił z zadowoloną mordą to dla mnie bezcenne....

Gość gość
A nasza rodzina kocha naszą bokserkę

Gość gość
ja też kocham psy. Choć wole jagnięcinę. Szczególnie z grilla. Ale psem też nie pogardzę o nie.

Gość gość
Ty nawet nie masz pojęcia o czym jest ta rozmowa :-(

Gość gość
Ja tez mam psiaka a dokladnje suczke yorka mini jest z******ta ma rok i kocham ja nad zycie a teraz troche zazdrosna bo pancia spodziewa sie dziecka ale damy rade :-))

Gość gość
to nie o psach? :/ a jak przyrządzonego psa Wy lubicie? (moim skromnym zdaniem najlepszy jest w winie i ze śliwkami)

Gość gość
ja tez kocham mojego bulterierka:))) 2 lata temu wzielismy go z www.chimerabulls.pl i od tej pory jest moimnajeoszym przyjacielem!!!

Gość kocham zwierzęta
Ja też kocham mojego psa...nawet trudno mi opisać to uczucie. Uwielbiam ogólnie wszystkie zwierzęta: psy, koty, króliki, chomiki itp. itd. ale najbardziej psy. Czy jest coś wspanialszego od widoku zadowolonego, merdającego psa, który cieszy się na Twój widok? Chyba nie.

Gość gość
a ja miałem kiedyś owczarka i go uwielbiałem za to później dałem się namówić na Goldena Retrievera i go nienawidzę skur...la jak diabli ! nigdy więcej nie kupię psa tej rasy !

Gość gość
dzisiaj musiałam pożegnać się z moim najukochańszym psem Majkusiem, nie wiem jak mam żyć bez Niego. Jest mi bardzo ciężko , nie mogę sobie poradzić, kochałam Go bardzo , był cudownym Psem

Gość gość
a ja mojego, stał się moja obsesją, on teraz śpi a ja obok niego, spać nie mogę bo ciągle o nim myślę!

Gość Thorn in my side
Ja kocham mojego alfa jamnika. Jest cudowny mimo że łobuz, podgryza i szczeka. Śmiejemy się że jest zaczepno-obronny. Pies podróżnik. Wszędzie z nami jeździ. Moje cudo świata. Wszędzie za mną łazi. Ogólnie taki mały agresor, ale w życiu bym go nie oddał.

Gość Janek1992
Kocham cię Pikusiu :) jesteś moim JEDYNYM przyjacielem :) A ja nie przestanę cie kochać mój Pikusiu ukochany ... Nawet gdybym miał przyjaciela człowieka - ja nie przestanę cie kochać mój Pikusiu ukochany :) Dołączyłeś w środę - 13.08.2008 Roku o godzinie 08:30 rano jak miałeś dwa tygodnie i w dłoniach ja ciebie trzymałeś i byłeś bialutki jako se-terrier :) a ja UWIELBIAM RAZEM z tobą spać w naszym ciepłym,wygodnym łóżeczku :)

Gość gość
Ja tez kocham mojego psa, jest całym moim światem :) pozdrawiam wszystkich którzy kochają swoje pieski

Gość gość
mam 41 lat w lutym 2017 pochowałem ojca, mam suczkę Łajkę ma 12 lat, jakiś drań ją potrącił i połamał jej tylnią łapę tak mocno że było trzeba ją amputować w połowie łuda. Łajka jest 4 dni po amputacji ma temperature i wydziela się jej płyn z rany. Boję się że ją stracę, jakoś te zdarzenie przypomina mi stratę ojca, nie wiem dlaczego , bardzo tego psa kocham chociaż jest mały brzydki i niepropocjonalny do swoich nóżek i uszek, bardzo ją kocham , proszę o wspieranie mnie w walce o jej zdrowie dobrym słowem i modlitwą.

Gość gośćpsiara
ja kocham mojego pieska do szaleństwa.znalazłam go na ulicy kiedy miał 6 tygodni.dzis ma 4 lata i jego wdzięczność i miłość jest bezgraniczna,to mój najlepszy przyjaciel.kocham wszystkie zwierzęta bardziej jak ludzi i jestem z tego dumna

Gość gość
Hej ja równiez mam psa którego kocham najmocniej na świecie jest on Yorkiem codziennie ze mną śpi wychodzimy razem na spacery długie jest moim przyjacielem kocham go bardziej niż żone :D

Gość gość
Mam owczarka 13 lat a on odchodzi . Czuję ogromny smutek ze go już nie będzie . Muszę jutro go uspac . Ja boję się i niego a on pewnie myśli jak ja sobie poradzę ..potrzebuję go bardziej niż on mnie ..Azor piękny i wierny ....