Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamniczka kochana

kocham mojego psa najbardziej na świecie

Polecane posty

Gość gość
Ja tez kocham bardzo bardzo moja sunie. Jest śliczna, zabawna, urocza, współczująca, najwspanialsza na świecie! Zwierzęta są lepsze od ludzi, są kochane, wierne, czułe, dobrze, że są, bez nich świat byłby smutny.

Gość gość
Mam owczarka ..szczeniaka od trzech tygodni ...daje mi tyle radości szok ...mądry i słodki . Skradł mi serce ..pozdrawiam

Gość gość
Jesteście pieprzonym zoofilami, to jest karalne gwałcenie zwierząt!!! Powinni was wykastrować jak pedofili!

Gość gość
Też tak mam.Pies jest ważniejszy niż mąż. Mąż może mnie zostawić, pies nie-zawsze przyjdzie gdy płacze I mi źle. Zawsze się przytulna i patrzy tymi wielkimi guzikami czarnymi z ogromem miłości na mnie.Nie umie jej nawet nikomu zostawić bo tam się martwię J tęsknię, nawet na godzinę mojej sukni nie oddam komuś, niema szans.Kocham całym sercem,i wszystko robię z myślą o niej.Czy to wyjazd,czy to zakupy, czy jakieś rozrywki,wszystko byle będzie z nami nasza sunia :)

Gość gość
20.14 też mam :) pisałam 20.24 post Poczekaj aż będzie duży I przyjdzie ci do wyra się na Ciebie położyć, a ważyć będzie 43 kg ;)

Gość gość
Nie rozumiem niektórych wpisów ..cóż komu przeszkadza to że człowiek kocha swojego czy każdego psa ..cóż są lepsi od wielu ludzi ...a z drugiej strony jaki ktoś dla zwierząt taki do ludzi .

Gość gość
Pies was nie skrytykuje ani nie powie wam, że macie brzydki ryj czy zy****y charakter, dlatego je wolicie od ludzi, ot cała filozofia 🖐️

Gość gość
Nie rozumiem niektórych wpisów ..cóż komu przeszkadza to że człowiek kocha swojego czy każdego psa ..cóż są lepsi od wielu ludzi ...a z drugiej strony jaki ktoś dla zwierząt taki do ludzi .

Gość gość
W odpowiedzi na pewien wpis ..może pies Ci tego nie powie ale ja i owszem ...zastanów się co piszesz ..niestety widać co w głowie to w mowie. ..

Gość gość
Kochani piszcie częściej o swoich pupilach ..lubię Was czytać bo wtedy wiem ze jest wielu którzy kochają swoje psiaki ..ludzie kochajacy zwierzeta to dobrzy ludzie ...to nie my mamy psy to One maja Nas ..pozdrawiam ..wesolych świat

Gość gość
Ja tez kocham moja suczke nad zycie.Jest spokojna ,kochana ,wierna.Nigdy mnie nie zdradzi nigdy nie ublizy.Moj ukochany skarb ma 2,5 roku i niewyobrazam sobie ja stracic.

Gość gość
Fajnie że piszecie o swoim uczuciu dla zwierzaka .. ja mam owczarka i uwielbiam go ..pozdrawiam wszystkich miłośników i pieski

Gość gość
Nikt się na mój widok nie cieszy tak jak mój pies.Jest największym moim przyjacielem.

Gość gość
Mam rottweilera i owczarka niemieckiego. Dużo do kochania. Jeszcze do tego dwa koty :-)

Gość gość
Azorek owczarek ...jestem dla niego mama człowiekiem ..ktoś powiedział jak można nazwać owczarka Azor ...to sokół

Gość gośćgośc
mojego pieska kundelka znalazłam błakającego sie po mieście .miał 8 tygodni,kocham go bardzo mocno,dzis ma juz 5 lat i nie wyobrazam sobie ani jednego dnia bez niego,kiedy wyjeżdżam na urlop on jezdzi z nami,to jest najprawdziwsza,najszczersza odwzajemiona miłość

Gość gość
Dziwne, ja tego nie rozumiem, pies to pies. Mam psa, koty, ale aż tak kochać? Przesada. Są moje, ulubione, zadbane, zabawne itp, ale najważniejsi są ludzie.

Gość gość
Dla mnie najwazniejszy jest pies. Mam wrednego ojca. Ludzie nie sa najwazniejsi. Najwazniejsza jest milosc. A psia okazala sie w moim zyciu jedyna najczystsza najwierniejsza najpiekniejsza.