Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będę złą matką

Polecane posty

Gość gość

dziś usg pokazało iż będzie to chłopiec, jestem zawiedziona, głupio mi z tą myślą, ale odczuwam przygnębienie liczyłam na dziewczynkę (18 tc)

Gość gość
hahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość gość
to jak urodzisz to zostaw w szpitalu a po powrocie rób kolejne, może będzie chłopak, a jak nie, no to powtórka i tak do skutku az będziesz miała chłopaka, co ci zalezy

Gość gość
przecież decydując się na ciąże wiadomo ze jest 50% szans na dziewczynke i 50% szans na chłopca, a ty co?? myslalas ze masz 100% na dziewczynke?

Gość gość
Siostra meza na usg uslyszala, ze bedzie chlopiec... W 22 tyg. zamienil sie w dziewczynke ;-) i tak zostalo. Ja sama tez wolalabym corke. Tak mi sie wtedy wydawalo... Dzis mam takiego byczka, ktory moze mnie na plecach nosic i mam z niego naprawde wielka wyreke.

Gość gość
autorko jestem w podobnej sytuacji - pisałam tu tydzień temu - był 17tc ciąży i lekarz powiedział mi na usg, że widzi chłopczyka.... załamałam się bo oboje z mężem liczyliśmy na dziewczynkę ( mamy już jednego synka ), ale co zrobić, może jeszcze sytuacja się zmieni, ale powoli godzę się już z tym, że będzie drugi syn :(

Gość gość
fajnie że są na kafe kulturalne osoby które odpowiadają bez hejtu

Gość gość
kolejna mamuśka która chciała dziewczynkę :/ żalosne! bo co ubierałabyś ja na różowo i robiła kucyki? chyba to logiczne że urodzi się albo chłopczyk albo dziewczynka.

Gość gość
tez byłam nieco rozczarowana w drugiej ciazy ze bedzie drugi chłopiec ale szybko to uczucie mineło ;) potem urodziłam jeszcze córke :)

Gość gość
ja C***owiem tak: całe życie od dziecka jakoś wyobrażając sobie siebie w przyszłości wiedziałam, że będzie córa. gdy dowiedziałam się o ciąży-pierwsza myśl-będzie niespodzianka, nie chce poznać płc***** tygodniu zmieniłam zdanie, ale... podświadomie czułam chłopca, na początku było dziwnie, gdy się potwierdziło to - o kurcze jak ja go będę pielęgnować itp., będę się czuła jak pedofil... Teraz mam najcudowniejszego na świecie 10 miesięcznego synka i... nie wyobrażam sobie mieć córki :D

Gość gość
może będzie gejem?

Gość gość
mam synka planuje drugą ciążę i mam nadzieje że to będzie chłopczyk!!!!!!!! synki są najcudowniejsze!!!!!

też liczyłam mocno na dziewczynkę, wyszedł chłopiec, teraz ma 17 m-cy i nie wyobrażam sobie,ze mogłabym mieć dziewczynkę...instynkt zrobi swoje, nie przejmuj się, chłopaki są fajne...tylko musisz go bardzo szybko przewijać...tak a propo's pielęgnacji ;)

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
Ja chciałem sobie kupić psa a tu się dzieciok urodził...no i dupa.

Gość gość
32:21 jak sobie nie wyobrażasz mieć córki to coś z tobą nie tak.

Gość gość
wiekszosc matek chciala by miec corke.ja tez tak po cichutku liczylam!teraz mam dwoch chlopow i nie zamienila bym ich za zadne skarby swiata;)

Gość gość
dziwne,bo ja nie chciałam miec corki.Mam 3synow.Jestem w czwartej ciazy i mam nadzieje ze to chłopiec,nie chce c**** y w domu!

Gość gość
Masz rację będziesz złą matką bo masz problem z głową.Módl się żeby dziecko było zdrowe a nie lamentuj z powodu płci głupia doopo.

Gość gość
08:35 następna nienormalna.Jak można własne dziecko nazwać c**ą?Widać jak cię w domu rodzice nazywali

Gość gość
Jaka idiotka! W glowie się nie mieści! Jak można mieć tak niepoukładane w mózgu? Co to za różnica czy chłopiec czy dziewczynka? Przecież tego nigdy nie wiadomo! Obudziła się królewna... Jak chciałaś dziewczynkę to trzeba było adoptować. Miałabyś 100% pewność.