Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpie swiat

Polecane posty

Gość gość

ta gonitwa, tyle wydanej kasy, to jezdzenie po teściach , to ze zaraz znienawidzony sylwester i zachlany chlop na łóżku, to bez sensu!!!

Gość gość
ja też

Gość gość
trzeba szukać pozytywów , dla dzieci to jest prawdziwa magia

Gość gość
dziecko duże, a swieta to tylko okazja do chlania

Gość gość
no dobra, ale można powspominać, zjeść świąteczne specjały, pomedytować nad przemijaniem i takie tam

Gość gość
a jednak mnie przytlaczaja,

Gość pomalowane paznokcie
a co powiesz na to ? mieszkam za granica , ,jest mi tu dobrze , generalnie nie wrocilabym do polski , ale co roku swieta spedzam z kolezankami bo nie dostane urlopu w tym okresie ?

Gość gość
wiem, wspolczuje, ale jak maja cieszyc swieta z mezem który 20 dni będzie chlal bo tyle ma urlopu, nie cierpie tez sylwestra bo gdzie isc z pijusem i bitnikiem?

ile masz lat?

Gość gość
za dużo by zaczynać od nowa:(:(

ja mam 30 w kwietniu :( nie mam faceta , co z tego ze sie kreci duzo baranow obok jak sami debile , mieszkam za granica , co jak juz pisalam lubie , ale tyle z tego ze mam fajne zycie ,bo lubie sie bawic , oszczednosci zadnych ..itp glowa do gory ! dzieci masz?

ja pewnie bede z kolezankami ogladala xfactor , popijala wino , rozmyslala o chlopakach z ktorymi bylam i nie bylam , o pracy i zyciu , troche sie smiejac przy tym , a po katach bede myslala o rodzinie , i o siostrze za ktora bardzo tesknie a mieszka w polsce .....a tez jest mezatka tak jak ty i nie ma bajkowo

Gość gość
Mam 17 letniego syna któremu musze dac kase pod choinke a nie prezent wiec już koniec magii, maz tez jest za granica wiec wroci i będzie chlal az do 5 stycznia..o sy;lwestrze moige zapomnieć bo on obchodzi Pankracego i Bonifacego to co tam Sylwester , z idiota szkoda kasy gdziekolwiek isc... Kazda ma jakiś problem..Ty swój ja swój:(

a no to widze , ze tez nie ciekawie , nie wiem czy cie to pocieszy moja mama ma taki , ze ja wyjechalam i moja siostra wyszla za maz i mieszka w polsce , ale daleko , a moj ojciec to kretyn ...ah , no ale musisz sie czyms pocieszyc :) relax , wanna , tv , gazety . a nie masz wlasnie jakiejs kol na plotki co wpadnie na kawke albo winko ?

Gość gość
jak jestem sama to mam kolezanke, ale ile można o sporzataniu nawijac i czynszach? chciałabym swieta takie jak pamiętam z domu..cieple rodzinne... przytulne...A nie z wóda, sąsiadami z flaszka pod pacha co to w wigilie zyc nie dadza..i ta myśl ze za pare dni sylwester i klotnia ze jestem momor i nigdzie nie chce isc.. :(

hmmm no nie fajnie , moze wcisnij w niego duzo jedzenia zeby sie nie zachlal aa sama tez walnij drina , 2 x :)

Gość gość
na tzrezwo dusza człowiek , po pijaku jakby diabel w niego wstapil...tyle lat już się oszukuje..ech:):) walne pare piw walnę

dobre winko i dasz rade :) juz sprawdzilam :) polecam :) i duzo relaxu , zajmij sie soba i synem :) maz sie moze ocknie :)

Gość gość
no jakos sobie musze poradzić by ten okres szybko minał... pewnie na % będę jechala by chłopa zrozumieć;-) Dzieki za rady

Gość pokergirl
wszystko jak najbardziej jest do zniesienia ;) kwestia odpowiedniego rozporządzenia czasu ;) zbliża się Sylwester to tym bardziej trzeba coś zdziałać sporo pomysłów na Nowy Rok - http://wymarzonysylwester.pl/zwyczaje-noworoczne/ zachęcam ;)

Gość gość
Ja nienawidzę świąt, nie mam,gdzie ich spędzić, moze ktoś mi doradzi jak mam się ukryć?

Gość gość
Ja też nie lubię świąt. Od 9 r.ż. mieszkałam tylko z ojcem i Wigilii praktycznie nigdy w domu nie było. Do póki moja chrzestna żyła to jeszcze u niej święta spędzałam i było super-prawdziwa świąteczna atmosfera, ale jak miałam 16 lat moja ciocia zmarła, to już 10 lat i od tej pory w wigilię siedziałam sama. Od 3 lat święta spędzam z chłopakiem, ale nie chce z jego rodziną, bo są okropni, hałaśliwi, przemądrzali, fałszywi... Rok temu zaszyliśmy się w górach i było super! Żadnej wigilii ani nic. W tym roku nas nie stać i szukamy wymówki żeby ominąć wigilię u teściowej u której mieszkamy...

Gość gość
a ja jestem sama ,tak normalnie to tyram od rana do wieczora żeby popłacić rachunki i w tygodniu nie mam czasu na myślenie ale w sob i niedz wariuje a święta i sylwester to nie wiem jak sobie poradzę żeby nie zwariować nie mogę nawet mieć psa ani kota żeby nie być w pustym domu

Gość gość
masz tzw pecha