Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmierdzacy kutas

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny nie macie czasem wrazenia robiąc loda facetowi ze jego wacek cuchnie?

Gość gość
o tak często zalatują najgorzej jak jeszcze nam glowe trzymia i musimy tego śmierdziela po same gardlo wkladac

Gość gość
tiaaaaaaaaaa... w większości wali im jak główka czosnku :P przeważnie tym co nie myją rąk wychodząc z toalety, nie dbają o czyste ręce to jak mają dbać o wacka :D

Gość gość
Obscane wacki najlepsze :-)

Gość gość
Śmierdzą moczem. Chcesz loda? To umyj kurasa. :classic_cool:

Kiedys bylam z takim facetem ktory poszedl szczac i normalnie jego wacek walil szczynami ja sie go pytam czy go wytarł papierem i husteczkami tymi dla niemowlat on na to ze facet nie musi wystarczyvstrzepnac siuski :D fuuuuuu obrzydliwe

Gość gość
A wy świnie myślałyście że od czego macie usta, kut as w usta i jedziecie z polerką na wysoki połysk !

Gość zannanana
Lol, to tak jakby nadstawić niemytą muszelkę do minety :| czlowiekowi powinno byc wstyd, ze tam jedzie menelem :D higiena!!!!!

Gość gość
Wylizał bym taką nie mytą c**kę !

Gość gość
ja nie raz miałam tak ze facet przed był w kibelku na dluzsza mete:/ oj k***sku ty moj drogi czemu ty jestes taki srogi czemu nie wyrosles na nodze na brodzie tylko kolo d**y w tym najwiekszym smrodzie!

Gość gość
wspolczuje wam,mojfacet jest czysty i wacek mu nie wali :O

Gość gość
gość Wylizał bym taką nie mytą c**kę ! BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ww. zdanie jest błędne. Poniżej podam 2. wersje, zatem, która będzie poprawna" 1) wylizałbym taką niemytą c***kę! 2) wylizałbym taką nie mytą a śmierdzącą c***kę!

Kiedyś jechałem do koleżanki z Łodzi do Warszawy pociągiem, spotkaliśmy się na miejscu i zrobiła mi laskę. To co mnie najbardziej ucieszyło, to jej tekst "Twój k***s dobrze pachnie i smakuje nawet po podróży", więc na szczeście nie mam problemu ze śmierdzącym wackiem :classic_cool: